Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ecdfe5a1094e8ab29ae79e76f641a8f2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
20-vuotias NHL-komeetta löi hetken mielijohteesta härskin vedon kaukalossa – illalla puhelimeen kilahti yllättävä ilmoitus – Uutisalue
Banner Before Header

20-vuotias NHL-komeetta löi hetken mielijohteesta härskin vedon kaukalossa – illalla puhelimeen kilahti yllättävä ilmoitus

Anaheim Ducksin nuori tähtihyökkääjä Trevor Zegras kertoi hiljattain hilpeän tarinan vieraillessaan Cam & Strickpodcastissa.

20-vuotias jenkkihyökkääjä debytoi NHL:ssä jo viime kaudella. Eräässä loppukauden ottelussa vastaan asettui St. Louis Blues.

Aloitusviisikossa ollut Zegras oli kyyristymässä ottelun ensimmäiseen aloitukseen, kun hän sai idean. Nuorukainen päätti ehdottaa vastapuolen konkarisentterille Ryan O’Reilylle, josko tämä haluaisi ottaa sadan dollarin vedon siitä, kumpi voittaa aloituksen.

O’Reilly, 30, ei reagoinut Zegrasin pyyntöön. Erotuomari pudotti kiekon, ja Zegras kauhoi pelivälineen joukkueelleen.

Vedonlyöntiin ei palattu enää ottelun tiimellyksessä tai sen jälkeen. Tulokassentteri oletti, ettei O’Reilly ollut tarttunut hänen tarjoukseensa.

Yllätys olikin melkoinen, kun Zegras oli aloittelemassa pelinjälkeistä illallista.

– Puhelimeeni kilahti ilmoitus, jossa luki, että olin saanut sadan punnan tilinsiirron Ryan-nimiseltä mieheltä. Ihmettelin, kuka ihmeen Ryan. Vasta hetken kuluttua tajusin, että sehän oli O’Reilly. Hän oli laittanut minulle sata puntaa! Zegras muisteli podcastissa.

Zegrasin kertomus nauratti podcastin juontajia, entistä NHL-pelaajaa Cam Janssenia ja veteraanitoimittaja Andy Stricklandia.

– Tapasimme vihdoin, kun joukkueemme kohtasivat seuraavan kerran. Hän antoi minulle yhden mailoistaan. Se oli yksi ikimuistoisimmista hetkistä ensimmäisellä NHL-kaudellani, Zegras sanoi.

Zegras pelasi viime sesongilla vain 24 peliä, joten hänet lasketaan edelleen tulokkaaksi. Taiturimainen sentteri on iskenyt kuluvalla kaudella 10 (6+4) tehopistettä 15 otteluun.

O’Reilly on pelannut 871 NHL-kamppailua. Hän on voittanut urallaan Stanley Cupin, kaksi maailmanmestaruutta, Maailmancupin sekä lukuisia henkilökohtaisia palkintoja.

Source Link is.fi