Banner Before Header

21-vuotiasta koripalloilijaa soimattiin lihavaksi – kuvat muuttuneesta olemuksesta varastivat huomion

New Orleans Pelicansin laitahyökkääjän Zion Williamsonin, 21, NBA-uran alku on ollut kivikkoinen.

NBA-draftin kolmen vuoden takainen ykkösvaraus on pelannut vasta 85 ottelua maailman kovimmassa koripallosarjassa, vaikka moni piti häntä valmiina supertähtenä heti tulokaskaudellaan. Williamson oli sivussa koko viime kauden jalkavamman vuoksi.

Ongelmia on riittänyt.

Asiantuntijat ovat huomauttaneet useaan otteeseen Williamson elopainosta. Viime syksynä ESPN:n toimittaja Tim MacMahon väitti, että 198 senttimetriä pitkä fysiikkaihme olisi lihonnut leikkauksensa jälkeen peräti 150-kiloiseksi.

Painonnousu olisi ollut huomattavaa, sillä NBA:n verkkosivujen mukaan Williamson painoi 129 kiloa kaudella 2020–21.

Nyt, runsaat puoli vuotta MacMahonin väitteen jälkeen, Williamson näyttää olevan kireämmässä kunnossa kuin vuosiin.

– Tänä keväänä olen harjoitellut kampuksella, ja nyt on aika näyttää teille kaikille, mitä olen saanut aikaan, hän kirjoitti Instagramissa keskiviikkona.

Voit katsoa muita Williamsonin julkaisemia kuvia painamalla upotuksessa näkyvää nuolta.

Williamsonin elopainon kommentointi nousi otsikoihin jo hänen tulokaskaudellaan vuonna 2020. ESPN:n korislähetystä selostaneet Mark Jackson ja Jeff Van Gundy epäilivät, että superlupaus olisi todellisuudessa huomattavasti painavampi kuin virallisissa tilastoissa kerrottiin.

Zion Williamson kuvattuna harjoitusottelussa ennen debyyttikauttaan NBA:ssa.

Selostajakaksikkoa syyteltiin tuolloin Williamsonin halventamisesta.

Vaikka jenkkitähden vuodet ovat olleet vaikeita, Pelicans on mediatietojen mukaan sorvaamassa hänelle pitkää ja rahakasta jatkosopimusta. Fox Sportin mukaan seura olisi valmis solmimaan Williamsonin kanssa viiden vuoden ja noin 170 miljoonan euron arvoisen diilin.

Jatkosopimus lienee vain ajan kysymys. Williamson sanoi kesäkuussa ESPN:lle haluavansa jatkaa New Orleansissa.

– Mennyt vuosi on ollut minulle vaikea kuntoutumisjakson ja henkisten haasteideni takia. Nyt olen kunnossa. Olen valmis ryhtymään hommiin, hän kertoi.

Source Link is.fi