Banner Before Header

22-vuotias Ville sai lähtöpassit BB:sta – paljasti viimein, miksei menettänyt hermojaan lainkaan

Tällä viikolla Big Brother -talosta häädetään poikkeuksellisesti kolme kilpailijaa. Keskiviikkoiltana kotimatkalle lähetettiin 22-vuotias, helsinkiläinen ständimyyjä Ville.

Seuraava asukas passitetaan kotiin perjantai-iltana, ja viikon kolmas pudotus nähdään tuttuun tapaan sunnuntaina.

Villen kanssa keskiviikkoillan häätöäänestykseen joutuivat Jasmiina, Taavi ja Pekka. Toisin kuin tavallisesti, tällä viikolla kukaan nelikosta ei päässyt turvaan häätöuhan alta.

Pudotusta ei myöskään suoritettu häätöhuoneessa, vaan Ville passitettiin kotimatkalle suoraan Big Brother -talon sohvalta.

– Eikä! Mä lähen nytten, Ville huudahti kuultuaan häätöäänestyksen tuloksen.

Vain hetkeä häädön jälkeen Ville avasi tuntojaan juontaja Kimmo Vehviläisen haastattelussa. Hän kertoi nauttineensa matkastaan täysin rinnoin.

– Mä oon niin onnellinen, että pääsin tähän asti, Ville hehkutti Vehviläiselle putoamisensa jälkeen.

– Mua ei harmita yhtään se, että jouduin lähtemään tässä vaiheessa, kun olen saanut kokea tuolla (talossa) niin paljon, hän jatkoi.

Ville ehti asua Big Brother -talossa reilut kymmenen viikkoa, ja hän oli kahdestoista talosta häädetty asukas.

Kuluneiden viikkojen aikana Ville kertoi saaneensa runsaasti uusia kokemuksia ja näkökulmia elämään. Lisäksi hän tutustui hyvin erilaisiin ihmisiin ja ystävystyi muun muassa kuopiolaisen Pekan, 27, kanssa.

Ville onnistui selviämään viikko toisensa jälkeen hermostumatta niin tilanteesta kuin tilanteesta. Vehviläisen haastattelussa hän paljasti tämän johtuvan siitä, ettei ole alkuunkaan vihainen ihminen.

– En vaan oo. Mä oon semi chilli, hän totesi.

Omaa pelistrategiaansa Ville kuvaili melko yksinkertaiseksi.

– Jos mietitään pelitaktiikkaa, niin mietin etukäteen ennen tuonne lähtemistä, että paras pelitaktiikka on pelata omana itsenään, hän kertoi.

Big Brother -talon arjessa Villelle vaikeimpia olivat tylsyyden hetket. Hän kuitenkin kertoi selvinneensä niistä viihdyttämällä itseään.

AIEMMIN Big Brotherista on äänestetty ulos yksitoista asukasta: Sami, Melody, Juhani, Laura L, Sanni, Minna, Katja, Laura R, Pippa, Maiju ja Noora.

Source Link is.fi