36-vuotiaana kuollut kiekkopomo jätti jälkeensä viestin – myönsi karmean päätöksen, joka johti 24-vuotiaan pelaajan kuolemaan

Slovakialaisen jääkiekkoseura Bratislava Capitalsin varatoimitusjohtajan ja GM:n Dusan Pasek Jr:n kuolemasta on selvinnyt lisätietoa.

Poliisilähteet kertovat slovakialaislehti Pravdan artikkelissa, että oman käden kautta kuollut Pasek, 36, jätti jälkeensä itsemurhaviestin.

Viestistä ilmenee, että Pasek piti itseään syyllisenä pelaajansa Boris Sadeckyn kuolemaan. 24-vuotiaan Sadeckyn sydän pysähtyi kesken Itävallan monikansallisen liigan ottelun 29. lokakuuta. Hän kuoli sairaalassa 3. marraskuuta.

Pasek riisti itseltään hengen kaksi päivää tämän jälkeen.

Lue lisää: 24-vuotias jääkiekkoilija kuoli täysin yllättäen – SaiPaan siirtynyt pelaaja kertaa hyytäviä hetkiä: ”Hänen silmistään näki”

Dusan Pasek Jr. syytti itseään pelaajan kuolemasta.

Pravdan mukaan Sadecky, urallaan myös KHL:ssä ja nuorten MM-kisoissa pelannut sentteri, oli lähestynyt Pasekia ennen kauden alkua ja kertonut tälle, ettei hän tuntenut oloaan täysin terveeksi.

– Sadecky oli kysynyt, pitäisikö hänen mennä ylimääräisiin tutkimuksiin. Se olisi tarkoittanut, ettei hän olisi pelannut vähään aikaan, poliisilähteet kertoivat lehdelle itsemurhaviestin perusteella.

– Pasek käski hänen pelata. Sadeckyn terveydentilaa ei koskaan tarkastettu.

Poliisin haastattelemien silminnäkijöiden mukaan Pasek oli ollut pois tolaltaan pelaajansa traagisen kohtalon jäljiltä.

Bratislava Capitals ilmoitti 8. marraskuuta vetäytyvänsä Itävallan monikansallisesta liigasta loppukauden ajaksi.

Source Link is.fi