Banner Before Header

52-vuotias Hollywood-tähti valittiin maailman seksikkäimmäksi mieheksi – vaimolta tyhjentävä reaktio

Frendit-sarjasta ja Marvel-elokuvista tuttu näyttelijä Paul Rudd, 52, on valittu People-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimmäksi mieheksi.

Lehti jakaa tunnustuksen vuosittain. Kriteeristöön kuuluu sukupuolen ja tietynlaisen ulkonäön lisäksi myös se, että valittava henkilö on elävien kirjoissa.

Rudd kertoo ottavansa tunnustuksen vastaan varautunein mielin. Hän sanoo olevansa tietoinen, että ihmiset tulevat hämmästymään hänen valinnastaan.

– Tämä ei ole perusteetonta nöyryyttä. On niin paljon ihmisiä, joiden olisi tullut saada tämä (titteli) ennen minua.

Ruddin vaimo Julie Yaeger, 53, oli ainoa, jolle hän kertoi saamasta tunnustuksestaan ennen sen julkistamista. Hän kertoo vaimonsa olleen uutisesta hölmistynyt.

– Hetken kikateltuaan hän toipui shokista ja sanoi ”ai, he valitsivat aivan oikein”. Se oli hyvin herttaista. Hän ei todennäköisesti puhunut totta, mutta mitä hänen olisi pitänyt sanoa? Rudd veistelee.

Rudd ja tuottajana uraa luonut Yaeger ovat olleet naimisissa vuodesta 2003.

Rudd vitsailee elämänsä odotetusti muuttuvan paljon nyt, kun hän on ”virallisesti seksikäs”.

– Toivon, että saan viimeinkin kutsuja seksikkäille illallisille George Clooneyn, Brad Pittin ja Michael B. Jordanin kanssa. Luulen myös tulevaisuudessa olevani paljon useammin luksusjahdeilla.

Paul Rudd on aloittanut näyttelijänuransa vuonna 1992. Suuren yleisön tietoisuuteen hän ponnahti kulttisarja Frendeistä, jossa hän näytteli Phoebe Buffayn (Lisa Kudrow) miestä Mike Hannigania.

2010-luvulla hän on näytellyt Marvel Studiosin supersankarielokuvissa Ant-Mania eli Muurahaismiestä.

Juttua päivitetty klo 9:24. Juttuun on lisätty tietoa Paul Ruddin vaimosta Julie Yaegerista.

Source Link is.fi