57-vuotias kehonrakentaja­legenda paljasti hankkineensa 14 kiloa massaa – näin hän selittää hurjaa muodon­muutostaan

Legendaarinen yhdysvaltalainen kehonrakentaja Ronnie Coleman on kärsinyt lukuisista terveysongelmista niin uransa aikana kuin sen jälkeen.

Nyt Coleman, 57, on paljastanut Youtube-videollaan saaneensa apua kantasoluhoidoista, uutisoi Generation Iron.

Samalla kehonrakentajan paino on noussut lähes 14 kilolla. Coleman kiittää kantasoluhoitoa, mutta lihasta ei ole hankittu pelkästään sillä.

Coleman paljastaa käyvänsä edelleen kuudesti viikossa kuntosalilla, ja tavoitteena on nostaa painoa entisestään.

– Minulla on paljon enemmän energiaa kuin ennen. Painoni on noussut 115 kilosta noin 129 kiloon, Coleman kertoo videolla.

Yhdysvaltalainen painottaa, ettei hän ole muuttanut ruokavaliotaan lainkaan, vaan syy painonnousuun löytyy kuntosalilta, jonne hän on päässyt käymään kantasoluhoidon ansiosta useammin.

Coleman voitti kehonrakennuksen arvostetun Mr. Olympia -kilpailun kahdeksan kertaa peräkkäin. Hän jakaa tuloksella kilpailun kaikkien aikojen ennätyksen toisen yhdysvaltalaisen Lee Haneyn kanssa.

Coleman paljasti vuonna 2020 käyttäneensä steroideja uransa aikana.

– En käyttänyt tonneittain kamaa, vaikka ihmiset luulevat niin. En käyttänyt sen enempää kuin baseballin pelaajatkaan tuolloin, Coleman kertoi.

Lue lisää: Legendaarinen kehonrakentaja paljasti poskettoman seikan kisakunnostaan – myönsi systemaattisen steroidien käytön

Source Link is.fi