Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8692614cdb1fb436c2c992d414f52a25, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
78-vuotiaan näyttelijän ulkonäkö sai ihmiset villeiksi somessa – näin tähti kommentoi – Uutisalue
Banner Before Header

78-vuotiaan näyttelijän ulkonäkö sai ihmiset villeiksi somessa – näin tähti kommentoi

Ghostbusters-elokuvista tunnettu Ernie Hudson poseerasi tiukassa t-paidassa ja sai pian ihailevia kommentteja osakseen.

78-vuotias näyttelijä Ernie Hudson yllättyi, kun sosiaalisessa mediassa alettiin ihailla hänen ulkonäköään. People-lehti kirjoittaa, että Ghostbusters-elokuvista tunnettu Hudson herätti nettikansan huomion tuoreilla kuvillaan.

Hudson poseerasi Ghostbusters: Frozen Empire -elokuvan tilaisuudessa 21. maaliskuuta. Näyttelijä tahrasi puvuntakkinsa ja heitti sen pois, minkä jälkeen hän poseerasi kuvaajille vain ihonmyötäisessä mustassa t-paidassa ja farkuissa.

Ernie Hudson yllättyi ulkonäkönsä herättämästä kommentoinnista. Kuva: Stephen Lock/i-Images via ZUMA Press

Ihmiset villiintyivät somessa Hudsonin ulkonäöstä.

– Voi hyvänen aika, himoitsen jonkun isoisää, eräs päivitteli.

Yksi kutsui näyttelijää ”tumman, pitkän ja komean ruumiillistumaksi”. Eräs puolestaan kertoi katsoneensa Hudsonin tähdittämän Miss Kovis -elokuvan sen kunniaksi, että Hudson on ”78-vuotias ja edelleen kuuma”.

Nyt nettisupinat ovat kantautuneet itse Hudsonin korviin.

– On kiva tulla huomatuksi. Tämä on ollut pienoinen yllätys viime päivien aikana, Hudson sanoo Peoplelle.

Hän sanoo näyttäneensä melko samalta koko aikuisikänsä.

– Olen aina ollut mielestäni melko hyvässä kunnossa, hän toteaa.

Näyttelijä uskoo nettireaktion syntyneen siitä, että tällä kertaa hän ei peitellyt yläkroppaansa takin alle, kuten yleensä vastaavanlaisissa tilaisuuksissa.

Hän lisää, että on vasta viime aikoina alkanut kuntoilla säännöllisesti. Hän kertoo, että fyysinen suorituskyky ja lihakset eivät ole olleet hänen urallaan pääroolissa.

– Minulle on tärkeintä ylläpitää terveyttä ja mennä maalaisjärjen mukaan.

Hudson on näytellyt Winston Zeddemoren hahmoa Ghostbusters-elokuvissa. Ghostbusters: Frozen Empire saa ensi-iltansa Suomessa 3. huhtikuuta.

Source Link is.fi