Banner Before Header

80-luvun seksisymboli erosi rumasti Steven Seagalista ja pakeni Hollywoodista 20 vuotta sitten – palasi yllättäen valkokankaalle ja tylyttää ex-miestään julkisesti

80-luvun seksisymboli, yllättäen julkisuudesta kadonnut näyttelijä Kelly LeBrock kertoo tuoreessa haastattelussa säälivänsä ex-miestään Steven Seagalia, josta hän erosi valtaisan kohun saattelemana 90-luvun puolivälissä ja jota on sittemmin syytetty erilaisista seksuaalirikoksista.

– Minun käy häntä sääliksi. Hän ei ole muuta kuin todella surkea ihminen, jota voisi kutsua myös Hollywoodin tragediaksi. Luulen, että hän oli pahasti koulukiusattu lapsena ja sellaiset ihmiset joutuvat ikääntyessään eksyksiin, LeBrock tylyttää Page Sixin tuoreessa haastattelussa.

LeBrock viittaa kipakalla kommentillaan siihen, kuinka vuosien ajan lukuisat naiset ovat syyttäneet toimintatähtenä tunnettua Steven Seagalia seksuaalisesta häirinnästä ja jopa raiskauksesta.

Näiden naisten joukossa ovat muun muassa Jenny McCarthy, Julianna Margulies ja Portia de Rossi. Miestä ei ole tuomittu oikeudessa, mutta ainakin osa tapauksista on väitetysti sovittu rahalla.

Seagalin on myös kerrottu lyöneen tahallaan useampaa kanssaan työskennellyttä stuntmiestä. Epäasiallisen käytöksen sanotaan jatkuneen koko miehen uran ajan.

Lue lisää: Seksuaalisesta häirinnästä syytetty Steven Seagal, 69, on buddhalainen aikidomestari, jäyhä toimintatähti ja Venäjän erityislähettiläs

LeBrock perusti Seagalin kanssa perheen 80-luvun puolivälissä ja yhteisten vuosien aikana pariskunta nautti suunnatonta julkisuutta. Liki kymmenen vuoden mittainen liitto päättyi skandaalinkäryisesti vuonna 1996 Seagalin narahdettua salasuhteesta.

Pariskunnalle siunaantui avioliiton aikana yhteensä kolme lasta, Annaliza, Dominic sekä Arissa. Perheen kuopus Arissa, 28, on jatkanut vanhempiensa jalanjäljissä showbisneksessä.

Lue lisää: Tältä näyttää toimintatähti Steven Seagalin tytär – 28-vuotias Arissa luo uraa plusmallina ja showpainijana

Monet muistavat LeBrockin ihailtuna mallikaunottarena, joka tähditti muun muassa elokuvia Unelmien nainen (1984) ja Vaikeasti tapettava (1990). LeBrockista tuli nopeasti aikansa seksisymboli, mutta hän on sittemmin kertonut, ettei maine merkinnyt hänelle itselleen juurikaan mitään.

– En koskaan ollut kovinkaan kiinnostunut julkisuudesta. Nousin aamuisin ja tein työni, mutta en ajattelut kauniina olemista tai muutakaan puppua. En ikinä ollut kovin vaikuttunut itsestäni, omasta mielestäni olen melko normaali, LeBrock kertoi Page Sixille.

Eron jälkeen LeBrock muutti lastensa kanssa eteläisen Kalifornian syrjäseuduille etäälle Hollywoodista ja vetäytyi julkisuudesta täysin.

– En halunnut kasvattaa lapsiani Hollywoodissa. Avioeroamme puitiin julkisuudessa, enkä vain ole Hollywood-tyttö – enkä ole koskaan ollut. En koskaan oikeastaan nauttinut huomiosta. Halusin mieluummin liata käteni pihahommissa, LeBrock kommentoi julkisuudesta vetäytymistään Fox Newsille joulukuun puolivälissä.

Nyt 61-vuotias tähti on tehnyt paluun valkokankaalle, sillä hänet nähdään merkittävässä roolissa alkuvuodesta ilmestyneessä draamakomediassa Charlie Boy.

Steven Seagalin ura elokuvien parissa puolestaan sai alkunsa stunt-koordinaattorina Miekka miekasta (1982) -elokuvassa. Vuoden 1983 Bond-seikkailussa Älä kieltäydy kahdesti Seagal toimi puolestaan taistelulajien asiantuntijana.

Kameran edessä Seagal esiintyi ensimmäisen kerran Nico-elokuvassa (1988). Muita merkittäviä päärooleja olivat Vaikeasti tapettava (1990), Kaappaus merellä (1992) ja Exit Wounds (2001). Huhu kertoo, että Seagalia pyydettiin The Expendables -elokuvasarjaan (2010–2014), mutta hän kieltäytyi roolista – kahdesti.

Source Link is.fi