Adele osti Sylvester Stallonen ökykartanon pilkkahintaan – tällaiseen miljoonalukaaliin laulaja muuttaa

Laulaja Adele, 33, ostanut talon näyttelijä Sylvester Stallonelta, uutisoi viihdesivusto TMZ.

TMZ:n mukaan Stallone pyysi Los Angelesin Beverly Hillsissä sijaitsevasta talostaan alun perin 110 miljoonaa dollaria (noin 97 miljoonaa euroa), mutta siihen nähden Adele sai itselleen uuden kodin pilkkahintaan: vain 58 miljoonalla dollarilla (noin 51 miljoonalla eurolla).

Julkkisten suosimalla aidatulla Beverly Parkin alueella sijaitsevassa lähes 2 000 neliön talossa on TMZ:n mukaan kuusi makuuhuonetta, yhdeksän kylpyhuonetta, kuntosali, sauna, ääretön allas, sikarihuone, elokuvateatteri, baari, taidestudio ja muita ylellisyyksiä. Lisäksi tontilla on päätalon lisäksi kaksikerroksinen vierastalo. Naapurissa asuvat muun muassa näyttelijät Eddie Murphy ja Denzel Washington.

Kymmenien miljoonien arvoinen talo kätkee sisäänsä muun muassa kuusi makuuhuonetta ja yhdeksän kylpyhuonetta sekä elokuvateatterin ja kuntosalin.

Lähipiirin lähteet kertovat TMZ:lle, että laulaja halusi itselleen isomman kodin.

1,5 hehtaarin tontti on yksi Beverly Parkin suurimmista. Talo on Stallonen itsensä 1990-luvulla rakennuttama, ja siihen viitataan usein ”talona, jonka Rocky rakensi”.

TMZ:n tietojen mukaan Stallone perheineen on muuttanut Floridan Palm Beachille, josta he ostivat talon 35 miljoonalla dollarilla (noin 30 miljoonalla eurolla). Näyttelijän uusia naapureita ovat muun muassa Jon Bon Jovi, Rod Steward ja Howard Stern.

Talon varustukseen kuuluu myös biljardipöytä.

Adele omistaa myös useita muita kiinteistöjä niin Los Angelesissa kuin Lontoossakin. Kolme taloista sijaitsee Los Angelesin Hidden Valleyssa, vain reilun kilometrin päässä Beverly Parkista. Niistä uusin hankinta oli The Timesin mukaan viime heinäkuussa ostettu 10 miljoonan dollarin (8,8 miljoonan euron) arvoinen neljän makuuhuoneen ja neljän kylpyhuoneen talo.

Lähipiirin lähteet kertovat TMZ:lle, että Adele haikaili isommasta kodista. Sellaisen hän myös sai.

Naapurissa sijaitsee niin ikään Adelen omistuksessa oleva neljän makuuhuoneen ja kuuden kylpyhuoneen talo, jonka laulaja osti vuonna 2016 9,5 miljoonalla dollarilla (8,4 miljoonalla eurolla). Lisäksi hän omistaa kadun toiselta puolelta kuuden makuuhuoneen kiinteistön, jossa asuu hänen ex-miehensä Simon Konecki. Hankinta tehtiin helpottamaan heidän 9-vuotiaan Angelo-poikansa huoltajuuskuvioita.

Britanniasta kotoisin oleva Adele on kertonut aiemmin, että muutti Los Angelesiin, koska hänellä ei ollut varaa ostaa Lontoosta sellaista taloa, jonka hän haluaa.

Kodin mukavuuksiin kuuluu myös niin kutsuttu ääretön allas, jonka yksi reuna näyttää puuttuvan.

Adele julkaisi debyyttialbuminsa 19 vuonna 2008 ja on siitä lähtien keikkunut myydyimpien ja kuunnelluimpien artistien kärkipaikoilla. Hän on voittanut useita Grammy-palkintoja ja lisäksi parhaan kappaleen Oscar- ja Golden Globe -palkinnot James Bond -tunnuskappaleesta Skyfall.

Adele seurustelee nykyään urheiluagentti Rich Paulin, 40, kanssa.

Source Link is.fi