Banner Before Header

Adele villiintyi yökerhossa: jakkutakki lensi pois, tanssi tankoa vasten…

Laulaja Adele innostui juhlimaan Lontoossa aiemmin tällä viikolla. Tähti oli vieraillut The Graham Norton Show -keskusteluohjelmassa ja jatkanut sen jälkeen iltaa keskustassa.

Adele lähti ystäviensä kanssa katsomaan drag queen -esityksiä ja topless-tanssikilpailua yökerhoon. Paikalla ollut drag-artisti kertoi The Sunille, ettei hän ollut ilmoittanut tulostaan. Kaikki olivat häkeltyneitä yleisöä ja esiintyjiä myöten.

– Hän todella rakastaa juhlia ja pitää hauskaa. Hän fanitti ja ihaili asuani ja oli paikalla selvästi vain nauttiakseen hauskanpidosta, Luke Underwood, taiteilijanimeltään Cheryl Hole, kertoi brittilehdelle.

Sosiaaliseen mediaan on levinnyt videoita laulajatähden juhlinnasta. Videoilla näkyy, kuinka Adele fiilisteli tunnelmaa täysillä ja horjahti selälleen.

Topless-kilpailun päätteeksi laulaja kiipesi itsekin lavalle ja villiintyi tanssimaan tankoa vasten.

– Kun hän saapui lavalle, ensimmäinen ajatukseni oli, että tämä nainen haluaa juhlia, Luke Underwood kuvaili.

Yleisö villiintyi, ja laulaja sai tapahtuman juontajalta mikin. Adele halusi valita yläosattomista tanssijoista voittajan.

– Kyllä, minä valitsen hänet! Näen, että olet hiton kaunis, ihana ja h*lvetin itsevarma kaikkien näiden miesten keskellä. Me rakastamme olla naisia! Adele julisti yleisölle tummatukkainen tanssija vierellään.

Lavalla laulaja myös tunnusti yleisölle jakkutakkinsa menneen rikki samalla, kun hän yritti pidellä jakkuaan kiinni toisella kädellään. Yhdessä kuvassa näkyy, kun jakkutakki oli jo kadonnut laulajan päältä.

Adele poistui brittilehden mukaan Heaven-nimisestä yökerhosta noin kahden aikaan yöllä.

Videot ja kuvat laulajan villistä illasta ovat levinneet Twitterissä. Moni on ilmaissut ihailevansa tähden heittäytymistä.

– Suorastaan ulvon humalaiselle ja kaatuilevalle Adelelle! eräs kommentoi.

– Adele on niin humalassa!

– Adele viettämässä elämänsä parasta aikaa.

Source Link is.fi