Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_07b9887a5a670684a1ef63291c4101df, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Afganistanissa Kabulin räjähdyksessä kuoli yli 20 – loukkaantuneiden joukossa lapsia – Uutisalue

Afganistanissa Kabulin räjähdyksessä kuoli yli 20 – loukkaantuneiden joukossa lapsia

Afganistanissa ainakin 21 ihmistä kuoli ja yli 30 loukkaantui keskiviikkona moskeijassa tapahtuneessa räjähdyksessä maan pääkaupungissa Kabulissa, kertoi poliisi torstaina.

Italialaisen kansalaisjärjestön operoiman sairaalan edustajan mukaan heidän sairaalaansa tuotujen loukkaantuneiden joukossa oli lapsia.

Kukaan ei vielä torstaina ollut ilmoittautunut keskiviikkoisen iskun tekijäksi.

Torstaina oli kulunut viikko siitä, kun itsemurhapommittaja tappoi uskonnollisen johtajan Rahimullah Haqqanin. Haqqani tunnettiin vihaisista puheistaan äärijärjestö Isisiä vastaan, joka ilmoittautui myöhemmin iskun tekijäksi.

Pommi-iskujen määrä on vähentynyt merkittävästi Afganistanissa sen jälkeen, kun Taleban nousi valtaan vuosi sitten. Viime kuukausina on kuitenkin tehty enemmän vähemmistöyhteisöihin kohdistuneita hyökkäyksiä.

Isis on kohdistanut iskujaan uskonnollisiin vähemmistöihin, kuten shiia- ja suufimuslimeihin ja sikheihin.

Source Link is.fi