Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_cd25c883182050ca95e422d70b4420ac, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Äiti hylkäsi vastasyntyneen vauvansa lentokoneen vessan roskakoriin Mauritiuksella – Uutisalue

Äiti hylkäsi vastasyntyneen vauvansa lentokoneen vessan roskakoriin Mauritiuksella

Mauritiuksen saarelle laskeutuneesta lentokoneesta löytyi lauantaina vastasyntynyt poikavauva, joka oli hylätty koneen vessan roskakoriin. Paikalliset lentokenttävirkailijat kohtasivat järkyttävän näyn, kun he olivat tekemässä lennon jälkeistä rutiinitarkastusta koneessa.

Poikavauva kiidätettiin kentältä suoraan sairaalaan. Hänen vointinsa on hyvä.

Asiasta uutisoineen BBC:n mukaan poliisi tavoitti vauvan äidin kuulustellessaan lentokoneen matkustajia. Kuulusteluissa hän kielsi olevansa vastasyntyneen lapsen äiti, mutta äitiys vahvistettiin myöhemmin poliisin määräämässä lääkärintarkastuksessa.

BBC kertoo äidin saavan vastasyntyneen lapsen hylkäämisestä. Hän nyt viranomaisten tarkkailtavana samassa sairaalassa, johon lentokenttävirkailijat vievät hänen vauvansa.

Poikavauvan äidillä on kahden vuoden työlupa Mauritiukselle. Hän on itse kotoisin Madagaskarin saarelta, joka sijaitsee 900 kilometrin päässä Mauritiukselta.

Source Link is.fi