AL: Maajussi-Kalle ja Niina joutuivat salailemaan suhdettaan lähes puoli vuotta – turvautuivat erikoisiin järjestelyihin

Viime viikon Maajussille morsian -jaksossa selvisi, kenen kumppaniehdokkaan kanssa kukin maajussi halusi jatkaa yhteistä taivalta eteenpäin.

Sastamalalaisen Kallen, 28, ratkaisu ei tullut katsojille yllätyksenä, sillä hän päätyi valitsemaan vahvana ennakkosuosikkina pidetyn, Kempeleestä kotoisin olevan Niinan.

Valinta ei olisi voinut olla onnistuneempi, sillä suloinen pariskunta pitää edelleen yhtä ja vaikuttaa silmin nähden rakastuneilta toisiinsa. Hiljattain julkaistussa Aamulehden haastattelussa he kertovat joutuneensa piilottelemaan suhdettaan lähes viiden kuukauden ajan.

– Emme voineet käydä yhdessä edes kaupassa. Minä kävin kaupassa aamuseitsemältä maski naamalla, ettei kukaan vaan tunnistaisi, Niina kertoo Aamulehdelle.

Kalle ja Niina ovat saaneet osakseen paljon huomiota.

Vaikka lopullisen ratkaisun paljastumisesta on kulunut aikaa vasta viikon päivät, pari kertoo lehden haastattelussa saaneensa osakseen jo paljon huomiota täysin tuntemattomilta ihmisiltä.

– Ihmiset tunnistavat, hymyilevät ja kuiskuttelevat. Oulussa minua on lähestytty paljon, siitä olen ollut tosi yllättynyt, Niina kertoi Aamulehden haastattelussa.

Kallella ja Niinalla on paljon yhteisiä tulevaisuuden suunnitelmia.

Rauhallinen ja sympaattinen Kalle herätti paljon huomiota jo heti ohjelman alkumetreillä, sillä hän sai osakseen valtaisen pinon kirjeitä. Elokuussa Kalle kertoi IS:n haastattelussa hämmentyneensä yhteydenottojen suuresta määrästä.

– Menin aivan juntturaan, kun Vappu toi sen kirjeitä pursuilevan laatikon nokkani eteen, hän naurahti tuolloin.

Koska kirjeitä tuli kymmenittäin, Kallella oli vaikeuksia päättää, ketkä seitsemän naista hän haluaisi tavata kasvotusten treffeillä Naantalissa.

– Mukana oli paljon laadukkaita kirjeitä ja hyviä tyyppejä. Luin kirjeet useaan otteeseen, ja karsin porukkaa vähitellen. Valinnan tekeminen oli hankalaa etenkin loppuvaiheessa, kun kirjeitä oli jäljellä enää kymmenkunta.

Jo tuolloin Kalle paljasti olevansa tyytyväinen tekemiinsä valintoihin.

– Mulla on niistä ihan hyvä fiilis. Kokonaisuudessaan asiat sujuivat ainakin omalla kohdallani hyvin, hän kertoi hymy huulillaan.

Source Link is.fi