Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_63eed6832c215d6269ed44f557dadd18, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Alec Baldwin pääsi sopuun vahingossa ampumansa kuvaajan perheen kanssa – Rust-elokuvan kuvaukset jatkuvat – Uutisalue

Alec Baldwin pääsi sopuun vahingossa ampumansa kuvaajan perheen kanssa – Rust-elokuvan kuvaukset jatkuvat

Näyttelijä Alec Baldwinin tähdittämän Rust-elokuvan kuvaukset jatkuvat, kertoo muun muassa uutistoimisto Reuters.

Kuvaukset keskeytettiin lokakuussa 2021 sen jälkeen, kun Baldwin ampui kuvaaja Halyna Hutchinsia ja ohjaaja Joel Souzaa aseella, johon oli ladattu oikeita panoksia paukkupatruunoiden sijaan. Hutchins kuoli vammoihinsa sairaalassa.

Baldwin, elokuvan tuotantoyhtiö ja Hutchinsin perhe pääsivät keskiviikkona sopimukseen tapauksesta. Sopimuksen myötä perheen Baldwinia ja muita osapuolia vastaan nostama siviilikanne hylätään ja elokuvan kuvauksia jatketaan tammikuussa alkuperäisen työryhmän kanssa, Hutchinsin aviomies Matthew Hutchins kertoi.

Kuvaukset jatkuvat tammikuussa ja Matthew Hutchins toimii elokuvan vastaavana tuottajana.

– Minulla ei ole kiinnostusta ryhtyä syyttelemään tai syyllistämään (tuottajia tai Baldwinia). Me kaikki uskomme, että Halynan kuolema oli kauhea onnettomuus, Hutchins sanoi.

Lue lisää: Uusi video näyttää hetken, jolloin Alec Baldwin sai kuulla ampumansa kuvaajan kuolleen

Baldwin on kiistänyt olevansa vastuussa Hutchinsin kuolemasta ja sanonut, ettei kuvauksissa pitäisi ikinä käyttää oikeita panoksia.

Häntä vastaan on nostettu useita kanteita. Syyskuussa syyttäjä sanoi, että Baldwin voi joutua rikossyytteeseen Hutchinsin kuoleman johdosta. Tapauksen tutkinta on keskittynyt siihen, kuka käsitteli pistoolia ennen kuin Baldwin ampui sillä.

Hutchinsin perheen helmikuussa nostaman kanteen mukaan Baldwin oli merkittävässä määrin vastuussa kuolemasta, koska hänen olisi pitänyt tarkistaa, ettei aseessa ollut oikeita panoksia. Hän ei olisi myöskään saanut osoittaa aseella henkilöä eikä vetää liipaisimesta, kanteessa sanottiin.

Baldwinin mukaan hänelle oli kerrottu, että asetta on turvallista käyttää. Hän on myös kiistänyt vetäneensä liipaisimesta. FBI kuitenkin totesi tutkimuksissaan, että revolveri toimi normaalisti eikä se laukeaisi ilman liipaisimen painamista.

Source Link is.fi