Aleksandr Bolshunovilta raaka paljastus: ”Meillä ei ole minkäänlaisia välejä”

Venäjän Aleksandr Bolshunov ja Norjan Johannes Hösflot Kläbo olivat hiihtomaailman kuumin taistelupari vielä silloin, kun venäläiset saivat osallistua Kansainvälisen hiihtoliiton Fisin kilpailuihin.

Aika ajoin kaksikko on joutunut keskenään törmäyskurssille. Tulisin yhteenotto nähtiin MM-Oberstdorfissa 2021, jossa Kläbo kiilasi Bolshunovin viidenkympin loppukirissä ja joutui hylätyksi.

Nyt venäläinen on paljastanut, miten kaksikko tulee toimeen ladun ulkopuolella.

– Meillä ei ole Kläbon kanssa minkäänlaisia välejä. Ei ole koskaan ollutkaan. Näemme toisemme ennen kisoja. Kävelen hänen ohitseen ja hän minun, Bolshunov totesi venäläiselle Tass-tietotoimistolle VG:n mukaan.

Kläbo vahvisti VG:lle, että Bolshunovin väite pitää paikkansa. Suhde ei ole järin lämmin.

– Emme ole ikinä juurikaan jutelleet, hän sanoi.

Hiihtohirmujen kommentit ovat sikäli yllättäviä, että vielä viime vuonna Bolshunov kertoi kutsuneensa Kläbon häihinsä. Norjalaistähti ei juhliin ilmestynyt koronapandemiaan vedoten.

Lue lisää: Paljastuiko Aleksandr Bolshunovin pehmeä puoli? Teki yllättävän eleen Norjan supertähteä kohtaan

Bolshunov, 26, on aloitellut uutta harjoituskautta erikoisissa tunnelmissa. Vielä ei tiedetä, saavatko venäläiset osallistua ensi talvena Fisin kilpailuihin.

– Tällä hetkellä tilanne on epävarma ja käsittämätön, mutta toivon asioiden rauhoittuvan, jotta voisimme kilpailla kansainvälisillä laduilla taas ensi talvena. Treenaan, jotta pääsisin näyttämään kykyni kisoissa, johon kaikki maat saavat osallistua, Bolshunov kommentoi Tassille Sport-Ekspressin mukaan.

Venäläiset ja valkovenäläiset suljettiin kansainvälisiltä laduilta sen jälkeen, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan.

Bolshunov aiheutti pahennusta huhtikuussa, kun hän esiintyi monen muun urheilutähden tapaan Vladimir Putinin tukikonsertissa.

Source Link is.fi