Banner Before Header

Aleksandr Bolshunovista paljastui ihan uusi puoli – paidaton venäläismestari julkaisi hämmentävän videon

Venäläinen hiihtotähti Aleksandr Bolshunov on viettänyt vuodenvaihdetta Tour de Skin merkeissä.

Tämä tarkoitti sitä, että Bolshunov vietti syntymäpäivänsäkin kiertueella; Bolshunov täytti uudenvuodenaattona 25 vuotta.

Joko syntymäpäivänsä tai ihan vain uuden vuoden kunniaksi maailmanmestari ja nelinkertainen olympiamitalisti ilahdutti uudenvuodenpäivänä Instagram-seuraajiaan ilmeisesti vaimonsa Annan kuvaamalla videolla.

Videolla Bolshunov tanssahtelee uimahousuissa trooppisissa maisemissa – ja kaatuu sitten tanssiliikkeidensä jälkeen uima-altaaseen. Vauhdikas video paljastaa hyvin erilaisen puolen venäläistähdestä kuin mihin julkisuudessa on totuttu.

– Tanssien uuteen vuoteen, yksi kommentoija on kirjoittanut.

Bolshunovin tanssiliikkeet ovat saaneet paljon kehuja, minkä lisäksi kommenttikenttä on täyttynyt syntymäpäiväonnitteluista.

Bolshunov ei kerro sen tarkemmin, mistä video on peräisin.

Anna-vaimon aiemmista Instagram-julkaisuista kuitenkin paljastuu, että pari vietti häämatkansa juuri samoissa maisemissa Malediiveilla.

Hiihtopiireissä tavanneet Bolshunov ja Anna Zherebjatjeva avioituivat huhtikuussa 2021. He viettivät hääjuhlaansa näyttävin menoin Moskovassa.

Maanantaina Bolshunov on jälleen tosi toimissa hiihtoladuilla, kun Tour de Ski jatkuu Val di Fiemmessä perinteisen hiihtotavan 15 kilometrin kisalla.

Source Link is.fi