Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_95c1bb15b893d2c29d9d228986dad230, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Aleksandr Ovetshkinin syöksy päättyi huvittavalla tavalla – Ismo Lehkonen kuittaili: ”Malliesimerkki” – Uutisalue

Aleksandr Ovetshkinin syöksy päättyi huvittavalla tavalla – Ismo Lehkonen kuittaili: ”Malliesimerkki”

Washingtonin kapteenin Aleksandr Ovetshkinin päätyminen vauhdikkaasti vaihtoaitioon säväytti NHL-kierroksella.

New Jerseyn puolustaja Adam Boqvist väisti venäläisjärkäleen taklauksen. Ovetshkin sukelsi vauhdilla joukkueensa vaihtoaitioon.

Hurjan näköinen sattuma kirvoitti Twitterissä jääkiekkovalmentaja Ismo Lehkosen kuittailemaan Ovetshkinille.

– Malliesimerkki kuinka suoritetaan lentävä vaihto! Lehkonen kommentoi Twitterissä.

Ilmaveivit ja kiekon nostaminen lavan päälle ovat tulleet nuorten pelaajien mukana jääkiekkokaukaloihin jäädäkseen. Capitalsin Nick Dowd näytti, että näyttäviin temppuihin pystyy varttuneemmallakin iällä.

Capitalsin nelosketjun keskushyökkääjä Dowd, 31, teki New Jersey Devilsin verkkoon 2–3-kavennusmaalin pompauttamalla kiekon ylös ja lyömällä sen ilmasta maaliin.

Lue lisää: NHL:n uuden supertähden temput hämmästyttävät – Olli Jokinen ja suomalainen pelikaveri kertovat: ”Ihan tajuttomia juttuja”

Lue lisää: Onko tässä NHL-kauden käsittämättömin maali? ”Tuollaista ei näe kovin usein”

– Se oli suunniteltu kikka, mutta en tiedä, miksi tein sen. Ei se ollut ajatuksenani, että nostan kiekon rystyltä ilmaan ja lyön sen sisään, Dowd kertasi Washingtonin verkkosivuilla.

– Ehkä tossulätkän pelaaminen lapseni kanssa karanteenissa viimeisen kuukauden aikana on tehnyt minulle jotakin? Dowd arveli.

New Jersey voitti ottelun Nico Hischierin jatkoaikamaalilla 4–3.

Source Link is.fi