Banner Before Header

Alexander Zverev huusi karmeaa tuskaansa kentällä – julkaisi nyt kuvan sairaalasta ja kertoi tilanteestaan

TENNISTÄHTI Alexander Zverev loukkaantui perjantaina karmealla tavalla Ranskan avoimen turnauksen välieräottelussa Rafael Nadalia vastaan.

Saksalainen Zverev, 25, huusi ikävässä tilanteessa kovasti tuskaansa ja piteli oikean jalan nilkkaansa. Hänet vietiin pois kentältä pyörätuolissa.

Nyt Zverev on kertonut Instagramissa lisätietoja tilastaan. Hän kertoo olleensa lisätutkimuksissa Saksassa ja hänet on nyt leikattu.

Vammastaan huolimatta Zverevin sairasvuoteelta julkaiseman kuvan yhteyteen kirjoittamassa tekstissä on myös havaittavissa positiivista sävyä.

– Meillä kaikilla on oma matkamme elämässämme. Tämä on minun. Ensi viikolla saavutan urani korkeimman sijoituksen maailmanlistalla, eli kakkospaikan, mutta tänä aamuna (tiistaina) jouduin käymään läpi leikkauksen.

– Leikkaus oli paras vaihtoehto kaikkien nivelsiteiden parantumisen varmistamiseksi ja nilkkani täydellisen tasapainon takaisin saamiseksi. Kuntoutukseni alkaa nyt ja teen kaikkeni tullakseni takaisin vahvempana kuin koskaan, Zverev kirjoitti Instagramissa.

Zverev ei pysty osallistumaan kolmen viikon kuluttua alkavaan Wimbledonin turnaukseen.

Source Link is.fi