Banner Before Header

Aljaksandr Lukashenka onnitteli Vladimir Putinia: ”Pitkää ikää luotettavien ystävien ympäröimänä”

Venäjän läheisen liittolaisen Valko-Venäjän presidentti Aljaksandr Lukashenka on liittynyt 70 vuotta täyttävän Venäjän presidentin Vladimir Putinin onnittelijoihin.

Lukashenka julkaisi tervehdyksensä Valko-Venäjän presidentin verkkosivuilla.

Lukashenka aloittaa viestinsä toivottamalla ”sydämellisimmät onnittelut merkkipäivän johdosta”. Lisäksi Lukashenka kutsuu Putinia todelliseksi johtajaksi ja vallankäyttäjäksi.

– Te teette vaikeita ja harkittuja päätöksiä varmistaaksenne Venäjän federaation riippumattoman kehityksen ja puolustaaksenne Venäjän kansan perinteitä ja arvoja, Lukashenka kirjoitti.

Lukashenka myös korosti arvostavansa hyvin paljon avoimia ja luottamuksellisia välejä Putinin kanssa ja myös tasapuolista ja hedelmällistä keskusteluyhteyttä, ”joka vahvistaa Valko-Venäjän ja Venäjän liittolaisuutta”.

Lukashenkan mukaan läheinen dialogi on viime aikoina syventänyt maiden välejä.

– Olen vakuuttunut, että Minsk ja Moskova yhdessä vastaavat maailmanlaajuisiin haasteisiin riittävällä tavalla ja saavuttavat strategisessa kumppanuudessa uuden tason.

– Toivon Teille, hyvä Vladimir Vladimirovitsh, erinomaista terveyttä, luovia saavutuksia Venäjän valtion hyväksi ja pitkää ikää rakkaan perheen ja luotettavien ystävien ympäröimänä, Lukashenka päätti tervehdyksensä.

Putin täyttää 70 vuotta tänään perjantaina.

Source Link is.fi