Banner Before Header

Anna: Marja Majanlahti ei saanut puolisoonsa Anttiin yhteyttä vuorokauteen – sitten poliisit ilmestyivät ovelle ja tapahtui kaikkein pahin

– Vasta kun poliisit ilmestyivät ovemme taakse syksyisenä sunnuntai-iltana, aloin epäillä pahinta, kertoo leskeksi jäänyt Marja Majanlahti Anna-lehden haastattelussa.

Majanlahden puoliso, useista tv-, elokuva- ja teatterirooleista tunnettu näyttelijä Antti Majanlahti kuoli yllättäen 50 vuoden iässä äkilliseen sydänkohtaukseen. Hän menehtyi lokakuun 1. päivä vuonna 2017 työasunnossaan Raumalla, josta hänet siirrettiin Turkuun ruumiinavausta varten. Hautajaiset pidettiin Viinikan kirkossa, aivan Majanlahtien kodin vieressä.

Lue lisää: Uusi päivä -sarjasta tuttu näyttelijä Antti Majanlahti, 50, on kuollut

Lue lisää: Näyttelijä Antti Majanlahden kuolinsyyksi paljastui sydänkohtaus

Tamperelainen näyttelijä Antti Majanlahti laskettiin haudan lepoon Viinikan kirkossa 27. lokakuuta 2017.

Marja Majanlahti ei ollut saanut yhteyttä mieheensä tapahtunutta edeltävänä vuorokautena, sillä Antti oli työkeikalla toisessa kaupungissa. Majanlahti kertoo Annassa luulleen kuolemaa vitsiksi.

– Mietin, onko tämä kenties jokin makaaberi pila. Hän oli sellainen erikoinen huumorimies.

Sitten totuus iski vasten kasvoja. Olo oli epätodellinen.

– Lapsemme Emma ja Eino olivat tuolloin 12- ja 10-vuotiaita. Uutisen kuultuaan he painautuivat kylkiini ja itkivät hiljaa. Itse olin täysin turta, Majanlahti kuvailee Annassa.

Antti Majanlahti teki pitkän ja menestyksekkään uran esittävän taiteen parissa. Hänet muistetaan erityisesti Ylen Uusi päivä -sarjasta, jossa hän esitti Asko Haavistoa. Lisäksi hän esiintyi muun muassa 80- ja 90-luvuilla suosituissa tv-sarjoissa Häräntappoase ja Autovaras.

Pariskunta ehti olla yhdessä 15 vuotta. Majalahti joutui leskeksi nuorena, vain 45-vuotiaana.

– Vaikeimpina hetkinä hirvittävä kuolemanpelko valtasi valtasi mielen. Valvoin öitä miettien, miten lasten käy, jos minäkin kuolen nyt, Majanlahti muistelee Anna-lehden haastattelussa.

Vuosi 2017 oli Majanlahden perheelle hyvin raskas, sillä myös Antin äiti, niin ikään uransa näyttelijänä tehnyt Maija-Liisa Majanlahti, kuoli ennen Anttia tammikuussa. Näyttelijätär nukkui pois 77-vuotiaana vakavan sairauden murtamana. Antin isä, Mikko Majanlahti pitää edelleen tiivisti yhteyttä toiseen lapseensa Sanna Majanlahteen.

Source Link is.fi