Banner Before Header

Anna: Noora Räty empi aluksi suhdetta Karel-rakkaansa kanssa – yksi ele ravintolassa muutti kaiken

Jääkiekkomaalivahti Noora Räty, 32, kertoo Anna-lehden haastattelussa suhteestaan jääkiekkovalmentaja Karel Popperin, 31, kanssa. Nykyään kihloissa oleva pariskunta tapasi toisensa Rädyn parhaan ystävän jääkiekkoilija Mira Jalosuon häissä noin kuusi vuotta sitten. Räty oli Jalosuon kaaso, ja Popper Jalosuon entinen kämppis.

– Mira puhui usein, että hänellä on sellainen hyvännäköinen kämppis, josta voisin kiinnostua. En innostunut, koska tiesin palaavani häiden jälkeen viimeistään syksyllä taas Suomeen, Räty kertoo Annalle.

Räty kertoo, että kaikki ”tuputtivat” Popperia hänelle. He kuitenkin huomasivat tulevansa hyvin juttuun ja päättivät mennä treffeille. Lopulta suhde virallistettiin sushiravintolassa, kun Popper pyysi tarjoilijaa tuomaan pöytään sushilajitelman, joka muodosti kirjaimet GF (girlfriend, tyttöystävä) ja kysymysmerkin. Räty vastasi kysymykseen myöntävästi. Vuonna 2019 pari meni kihloihin.

Räty on pelannut urallaan neljissä olympialaisissa ja yhdeksissä MM-kisoissa. Viime vuonna hän ajautui avoimeen sanasotaan Naisleijonien päävalmentajan Pasi Mustosen kanssa, koska kieltäytyi osallistumasta naisten MM-kisoihin työkiireisiin vedoten. Räty pyörittää maalivahtikoulua Yhdysvaltain Minnesotassa.

Tällä hetkellä Räty valmistautuu Pekingin olympialaisiin ja palasi joulukuussa Naisleijonien riveihin. Hänen miehensä valmentaa Chicagossa ja yhteinen Minnesotan koti on laitettu vuokralle.

Lue lisää: Kommentti: Pasi Mustosen ja Noora Rädyn sanasota äityi rumaksi – tästä Naisleijonia repivässä riidassa on kyse

Lue lisää: Noora Räty palaa kohun jälkeen Naisleijoniin – Pasi Mustonen kertoo nyt miksi: ”Eihän se ole vaikea ymmärtää”

Räty on viime vuosina kilpaillut myös suomalaisissa tosi-tv-ohjelmissa. Vuonna 2019 hänet nähtiin Selviytyjät Suomi -ohjelman kolmannella tuotantokaudella. Vuonna 2020 hän voitti Farmi-ohjelman ensimmäisen kauden ja kuittasi itselleen 30 000 euron palkintopotin.

Source Link is.fi