Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_433dc9248a95a73aa5baa0f20f04afeb, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Anne Heche, 53, on kuollut – Uutisalue

Anne Heche, 53, on kuollut

YHDYSVALTALAINEN näyttelijä, ohjaaja ja käsikirjoittaja Anne Heche, 53, on kuollut, uutisoi Daily Mail ja Reuters.

Aamulla 12. elokuuta uutisoitiin, että Heche on julistettu aivokuolleeksi.

Vakavien palovammojen lisäksi Heche sai vakavan hapenpuutteesta johtuvan aivovaurion, jonka ennuste oli huono.

– Hänen ei uskota selviytyvän, Hechen perhe kertoi aiemmassa tiedotteessa.

Hechen entinen puoliso, juontaja Ellen DeGeneres twiittasi suruvalittelunsa Hechen perheelle.

– Tämä on surullinen päivä. Lähetän Annen lapsille, perheelle ja ystäville kaiken rakkauteni, DeGeneres twiittasi hetki Hechen kuolinuutisen jälkeen.

Näyttelijä seurusteli juontaja Ellen DeGeneresin kanssa vuosina 1997–2000.

Heche törmäsi 5. elokuuta autollaan taloon Los Angelesin Mar Vistassa, ja sekä auto että talo syttyivät tuleen. Palo saatiin sammutettua tunnin kuluessa.

TMZ:ssä kerrotaan Hechen törmänneen Mini Cooperinsa tätä ennen eri kerrostalon autotalliin. Sivulliset yrittivät auttaa Hecheä poistumaan autosta, mutta tämän väitetään perääntyneen ja jatkaneen vain matkaansa.

Törmättyään kohtalokkaammin, Heche oli tajuissaan, kun hänet pelastettiin palavasta autosta. TMZ:n mukaan Hechen verestä ei löytynyt onnettomuuden jälkeen alkoholia vaan kokaiinia ja mahdollisesti myös fentanyyliä. Lehti perustaa väitteensä poliisilähteisiin. Fentanyylin osuus on vielä epäselvä, sillä on mahdollista, että Heche sai sitä kipulääkityksenä vasta onnettomuuden jälkeen.

Palomiehet sammuttivat liekit tunnin sisällä ja lopulta vetivät auton ulos talosta. Muita loukkaantumisia ei raportoitu.

Ysärin suosikkinäyttelijä toimitettiin sairaalaan onnettomuuden jäljiltä. Hänellä uutisoitiin olleen vakavia palovammoja.

Anne Heche oli kuollessaan 53-vuotias.

DAYTIME Emmy -palkittu Heche esiintyi pääroolissa vuonna 2006 alkaneessa Teoria miehistä -televisiosarjassa. Hän on näytellyt myös muun muassa Kuusi päivää, seitsemän yötä -elokuvassa, Gracie’s Choice -sarjassa, The Vanishedissa, I Know What You Did Last Summerissa ja Donnie Brascossa.

Heche joutui psykiatriseen sairaalaan vuonna 2000, kun hän päätyi tuntemattoman ihmisen kotiin nautittuaan ekstaasia. Heche on puhunut julkisesti mielenterveysongelmistaan, jotka juontuvat lapsuudesta, kun isä käytti Hecheä seksuaalisesti hyväksi. Heche joi ja käytti huumeita luodakseen mieleensä fantasiamaailman ja saadakseen olonsa turvalliseksi.

Vuosina 2001–2007 Heche oli naimisissa kuvaaja Coleman Laffoonin kanssa. Heidän poikansa Homer syntyi vuonna 2002.

Hechellä on myös maaliskuussa 2009 syntynyt Atlas-poika näyttelijä James Tupperin kanssa. Pari erosi vuonna 2018 yli kymmenen vuoden suhteen jälkeen.

Source Link is.fi