Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6da5ccf96a3dbf3eceb206e7ff778b56, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki saavat toisen lapsen! Suloiset kuvat julki – Uutisalue

Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki saavat toisen lapsen! Suloiset kuvat julki

Juontaja Anni Hautala, 39, ja Radio Suomipopin hovimuusikkona tunnettu Ilkka Ihamäki, 35, saavat perheenlisäystä keväällä. Hautala kertoi iloisen perheuutisen tiistaiaamuna suorassa radiolähetyksessä.

– Olen Aamulypsyssä niin kauan kuin jaksan. On eri asia olla, kun on nyt tuo toinenkin pieni, Hautala totesi Aamulypsyssä.

Äitiysloman aikana Hautalaa tuuraa radiossa tuttuun tapaan Janni Hussi, joka on ollut mukana Aamulypsyn lähetyksissä syksystä 2020 alkaen. Tiistaiaamun lähetyksessä Hautala ja Ihamäki kiittelivät Hussia vuolaasti siitä, että tämä ottaa Hautalan pestin jälleen hoitaakseen.

– Kiitos Janni, Hautala ja Ihamäki iloitsivat yhteen ääneen.

Lue lisää: Yllätyspäätös! Janni Hussi tulee äitiyslomalle jäävän Anni Hautalan tilalle Radio Suomipopin aamuihin

Hetkeä myöhemmin Hautala ja Ihamäki paljastivat ilouutisen myös omilla Instagram-tileillään. Molemmat julkaisivat hyväntuulisen kuvasarjan, jossa pariskunta poseeraa yhdessä syksyisissä maisemissa.

Otoksissa huomio kiinnittyy Hautalan kauniisti pyöristyneeseen vauvavatsaan. Lisäksi kuvissa on mukana myös pariskunnan 1-vuotias poika.

– Voi uskomatonta onnea! Jos kaikki menee hyvin, perheemme kasvaa keväällä 2022, Hautala kirjoittaa.

– Isoveljestä tulee tuplaisoveli ja pikkuveljestäkin isoveli! Niin ihmeissämme ja sanoinkuvaamattoman kiitollisena Ilkan kanssa ihmetellään tätä kaikkea. Kiitos maailma, hän jatkaa.

Tekstin lopussa Hautala kertoo jatkavansa mukana Aamulypsyssä kahtena päivänä viikossa niin kauan kuin hänen vointinsa sen sallii.

Keväällä syntyvä pienokainen on Hautalan ja Ihamäen toinen yhteinen lapsi. Heidän ensimmäinen yhteinen lapsensa syntyi lokakuussa 2020. Tuolloinkin Hautala paljasti raskausuutisen suorassa radiolähetyksessä.

Lue lisää: Anni Hautala pudotti uutispommin suorassa lähetyksessä: ”Mä odotan vauvaa” – lapsen isä on hovimuusikko Ilkka

Hautalalla on lisäksi vuonna 2009 syntynyt poika aiemmasta suhteestaan.

Lue lisää: Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka saivat vauvan! Tuore isä julkaisi herkän kuvan vastasyntyneestä pojastaan

Source Link is.fi