Anni Hautala törmäsi erikoiseen pulmaan Kanariansaarilla – kotona tehty päätös osoittautui kalliiksi: ”Käsittämätön hinta”

Radio Suomipopin taajuuksilta tuttu pariskunta Anni Hautala ja Ilkka ”Hovimuusikko Ilkka” Ihamäki lomailevat parhaillaan perheensä kanssa Kanariansaarilla Espanjassa. Sosiaalisesta mediasta päätellen Hautalan ja Ihamäen matkassa mukana on ainakin pariskunnan reilun vuoden ikäinen poika.

Aiemmin tällä viikolla Hautala kertoi Instagram-tilinsä tarinat osiossa pariskunnan törmänneen kiperään pulmaan lomamatkallaan. Hautala kertoi, ettei ollut pakannut viikon tarpeiden edestä vaippoja mukaan pojalleen sillä hän ajatteli, että niitä kyllä saisi ostettua myös paikan päältä.

Hautala kuitenkin joutui pian toteamaan, ettei oikeanlaisia vaippoja ollutkaan niin helposti saatavilla kuin hän oli reissuun lähtiessään kuvitellut. Sopivia vaippoja löytyi lopulta, mutta Hautala joutui pulittamaan pakkauksesta 30 euroa. Hautala kertoi tilanteesta myös Instagram-päivityksessään.

Kirjoituksessaan Hautala kertoi saaneensa paljon vinkkejä ja viestejä seuraajiltaan ja hän kittikin kaikkia niitä lähettäneitä.

– Hola! Terveisiä Kanariansaarilta! Kiitos niiiiin monista viesteistä liittyen tohon eiliseen vaippojen metsästys-hommaan. Ootte kyllä parhaita ja toden totta en ollut ainoa joka oli yllättynyt ohuehkosta valikoimasta ja hinnasta, Hautala kirjoitti päivityksessään.

– Nauroin teidän jutuille ääneen ja erityisen best oli tarina juurikin Kanarialta, jossa yhdelle pienelle vaippa lopulta tehtiin mm. maskista ja terveyssiteestä, kun oli ensin turhaan juostu puoli päivää niiden perässä ympäri saarta.

Hautala myös selitti, että vaippoja oli kyllä myynnissä, mutta niitä löytääkseen olisi pitänyt lähteä kauemmas. Lähimarkettien valikoimasta ei sopivia meinannut löytyä. Hän myös painotti, että syytä huoleen ei suinkaan ole, vaan kyseessä oli asia, jolle pariskunta oli keskenään naureskellut.

– Ja muutamalle huolestuneelle tiedoksi, täällä on totta kai vaippoja myynnissä kauempana olevissa marketeissa ja näissä pienissäkin tyyliin kokoa 1, Hautala päivitteli.

– JA tää oli HAUSKA ja harmiton juttu, ei ollu mitään hankalaa tilannetta ja se 30€ on vaan käsittämätön hinta vaippapaketista. Mut nyt niit vaippoja sit on, hän vitsaili.

Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki alkoivat seurustelemaan kaikessa hiljaisuudessa. Keväällä 2020 he julkistivat suhteensa suorassa radiolähetyksessä ja kertoivat samalla odottavansa lasta. Heille syntyi poika lokakuussa 2020.

Viime syksynä Hautala palasi äitiyslomaltaan takaisin radioon, ja pian tämän jälkeen parilla oli jaettavanaan uusi ilouutinen: heidän pieni poikansa saa pikkuveljen vuonna 2022. Joulukuussa pariskunta kertoi menneensä kihloihin.

Lue lisää: Kihlat! Anni Hautala ja hovimuusikko Ilkka esittelevät sormuksiaan somessa

Hautalalla on hänen ja Ihamäen yhteisen lapsen lisäksi vuonna 2009 syntynyt poika aiemmasta suhteestaan.

Source Link is.fi