Banner Before Header

Anniina Valtonen julkaisi hilpeän videon teiniajoiltaan: ”Nössö, vitsi mikä hikke”

Itse kukin meistä saattaa kouluajoiltaan muistaa klassisen ryhmädynamiikan, jossa piti esittää aina vähän ”kovaa tyyppiä”.

Pienoisen hämmingin aiheuttaminen lisäsi vain mainetta, eikä ainakaan saanut mennä lipsauttamaan, että jotenkin nauttisi koulunkäynnistä tai muutenkaan pitäisi sivistystä tavoiteltavana asiana.

Silloin saattaisi saada niskaansa vaikkapa sellaisia huutoja kuin ”hikke” tai ”nössö”, tai jotain vielä ikävämpää.

Meteorologi ja Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Anniina Valtonen käy tuoreessa Instagram-julkaisussaan moista huutelua vastaan.

Hän on julkaissut hilpeän videokimaran, jossa hän häpeilemättä juhlistaa intohimoaan ilmatiedettä kohtaan. Videossa vilisevät kuvat teiniajoilta ja erilaisista säästudioista. Mukana vilahtaa myös kuvia hänen tutkintotodistuksistaan sekä gradustaan.

Videon päälle hän on lisännyt kouluaikoina kuulemaansa nimittelyä:

– Vitsi mikä hikke, nössö!

Tämän kuvissa reippaana ja aurinkoisena hymyilevä suosikkimeteorologi kääntää voitoksi.

– Nössö ja hikke ja ylpeä siitä, hän kirjoittaa.

Videon yhteydessä Valtonen hehkuttaa myös toista ylpeyden aihetta.

Tiktakista ja nykyään myös The Rasmuksesta tuttu kitaristi Emppu Vuorinen on tulossa Puoli seitsemän -ohjelmaan perjantain vieraaksi.

– Teini-ikäinen Tiktakin suuri fani, Anniina, kiljuu sisälläni onnesta, kun Tiktakin kitaristi Emppu tulee perjantaina Puoli seiskaan vieraaksi, hän intoilee.

Videon ääniraitana on kuin onkin Tiktakin kappale Paha sana.

Teiniaikoina kuullut pahat sanat eivät siis ole Valtosta kaikesta huolimatta lannistaneet.

Lue lisää: Anniina Valtonen julkaisi hulvattoman kuvaparin itsestään lapsena ja aikuisena – sai kommenttikentän kuhisemaan

Valtosen video saa kommenteissa ihailevaa suitsutusta.

– Upeita juttuja ”nössöt” ja ”hiket” tekee, erityisesti Sinä, valovoimainen meteorologi ja juontaja, kirjoittaa eräs seuraaja.

– Go nössöhikke-gang! T: tuleva insinööri-meikä, kannustaa toinen sydän- ja liekkiemojeilla höystäen.

Hän on ottanut aiemminkin Instagram-tilillään kantaa ikävään huuteluun. Muutama viikko sitten Valtonen julkaisi sitaatin kiinalaiselta filosofilta Konfutselta (551 eaa.–479 eaa.).

– Loukkaus häpäisee vain lausujansa, siinä lukee.

Vuonna 2012 Nelosella tv-meteorologin työt aloittanut Valtonen on yksi Suomen suosituimpia säätiedottajia. Hän on työskennellyt Ylellä vuodesta 2019 lähtien.

Vuoden 2022 keväällä Valtonen siirtyi myös juontamaan Puoli seitsemän -ohjelman perjantailähetystä. Muina päivinä hän tekee Ylen säälähetyksiä normaalisti.

Source Link is.fi