Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d3cbf2e780f90937ceeb0cb3a726d139, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Antti Raannalta ikäviä uutisia loukkaantumisestaan – Uutisalue

Antti Raannalta ikäviä uutisia loukkaantumisestaan

Carolina Hurricanesin suomalaismaalivahti Antti Raanta on saanut uransa aikana osansa loukkaantumisista. Tuorein takaisku tuli pahimpaan mahdolliseen paikkaan: seitsemännessä ja ratkaisevassa konferenssivälierässä NY Rangersia vastaan.

Rangers voitti ottelun maalein 6–2 ja eteni konferenssifinaaleihin voitoin 4–3.

Lue lisää: Sebastian Ahon Carolina luisui kesälomalle NHL:ssä – Antti Raanta loukkaantui karmeaan paikkaan

Raannan tuoreimmasta vammasta saatiin lisätietoja torstai-iltana Suomen aikaa Carolinan lehdistötilaisuudessa. Joukkuetta seuraava The Athleticin toimittaja Sara Civian twiittasi, että Raanta kertoi pressissä kyseen olevan polvivammasta.

– Jestas… Antti Raanta sanoo, että hänellä on myös repeämä sivusiteessä. Ulkona 6–8 viikkoa, Civian kirjoitti.

Civianin mukaan Raanta puhui myös Rangersin Chris Kreiderin reaktiosta tilanteeseen, jota hyökkääjä seurasi lähietäisyydeltä.

– Raanta sanoo, että Kreider tuli puhumaan hänelle ottelun jälkeen ja sanoi pahoitellen ”älä sano, että satutin sinua.” Raanta sanoo, että syy ei ollut hänen, tilanne vain meni niin, Civian referoi.

Otteluita Raannan ei kuitenkaan loukkaantumisensa takia pitäisi joutua jättämään väliin. Tämä kausi on joukkueelta jo ohi, ja kaiken mennessä hyvin raumalainen ehtii toipua pelikuntoon ensi syksyksi. Carolinan väkevään suomalaisedustukseen kuuluvat myös Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Jesperi Kotkaniemi.

New York Rangers jatkaa urakkaansa itäisen konferenssin finaalisarjassa Tampa Bay Lightningia vastaan. Rangers johtaa sarjaa voitoin 1–0.

Source Link is.fi