Banner Before Header

Antti Tuisku on Krista Pärmäkosken ystävä ja ottaa olutta Remi Lindholmin kanssa – nyt poptähti kertoo, miten tutustuu huippuhiihtäjiin

Musiikkitähti Antti Tuisku kertoo Ilta-Sanomille, miten hän on ystävystynyt Suomen parhaiden maastohiihtäjien kanssa. Tuisku julkaisee usein sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän hiihtää milloin Krista Pärmäkosken, Remi Lindholmin tai Ilkka Herolan kanssa.

Miten innokas kuntourheilija ja hiihtolajien fani pääsee lenkille huippujen kanssa?

– Iso asia on ollut se, että mie tykkään ihmisistä. Jos piuhat ja anturit kohtaavat toisen kanssa, niin minua on helppoa lähestyä. Itse lähestyn välillä liiankin herkästi ihmisiä, rovaniemeläinen Tuisku sanoo.

Tuiskun liuku hiihtopiireihin alkoi vuoden 2018 talviolympialaisten jälkeen. Pärmäkoski oli voittanut Pyeongchangissa kolme henkilökohtaista mitalia ja pyysi Tuiskua esiintymään mitalijuhliinsa. Bileissä artisti tutustui hiihtäjän manageriin Aki Pajunojaan.

Tuisku ja Pajunoja ystävystyivät ja myöhemmin muusikko ehdotti, että hän voisi tarjota Espanjan-kodissaan harjoituspaikan Pärmäkoskelle. Tarjouksen taka-ajatuksena oli, että Tuisku pääsisi samalla harjoittelemaan tähtihiihtäjän kanssa.

Treenitreffit järjestettiin keväällä 2019.

– Kaikilla reissu vähän jännitti, että mitä tästä tulee ja miten bondaamme. Ajatus siitä, että tuo on artisti ja tuo on huippuhiihtäjä oli kuitenkin murentunut jo puolen tunnin jälkeen. Tykkäsimme toisistamme ihmisinä, Tuisku sanoo ja kertoo, että nykyisin hänen ja Pärmäkosken välillä voi puhua jo ystävyydestä.

Krista Pärmäkoski ja Antti Tuisku tulevat hyvin toimeen keskenään.

Antti Tuisku (oik.) ja Aki Pajunoja seuraamassa naisten ja miesten sprinttejä maastohiihdon maailmancupin Val di Fiemmen osakilpailussa 2020.

Poptähti alkoi tutustua Pärmäkosken ja Pajunojan kautta muihin hiihtäjiin. Kun hän sitten loppuvuodesta 2020 päätti muuttaa Etelä-Suomesta Rovaniemelle, lenkkeily huippuhiihtäjien kanssa yleistyi.

Rovaniemellä asuu monia maastohiihdon maajoukkueiden jäseniä. Tuiskun mukaan puskaradio toimii ja hän on myös itse tehnyt selväksi, että lenkille saa pyytää.

– Ei tarvitse koskaan lähteä itsekseen hiihtämään. Se on kivaa, Tuisku sanoo.

Hän on paljon tekemisissä esimerkiksi Lauri Vuorisen, Johanna Matintalon ja Jasmi Joensuun kanssa. Somessa on nähty myös kuvia, joissa Tuisku nauttii afterskistä kotimaisen hiihdon väripilkun Lindholmin kanssa.

– Treenataan ja välillä otetaan pari olutta, Lindholm kuvaili talvella suhdettaan Tuiskuun IS:n haastattelussa.

Lue lisää: Antti Tuisku teki huippu­hiihtäjälle tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä – Remi Lindholm: ”Välillä otetaan pari olutta”

– Remin kanssa me vain bondasimme. Meistä on tullut todella hyvät ystävät ja olemme paljon tekemisissä, Tuisku sanoo.

Hän oli toukokuussa Lindholmin ja yhdistetyn miehen Ilkka Herolan kanssa Saariselällä päättämässä hiihtokauden. Herolaan hän tutustui keväällä 2021 Kilpisjärven-reissulla, jolle oli alun perin tarkoitus lähteä Lindholmin kanssa kahdestaan.

– Iluhan on musamiehiä. Kunnon rokkikukko. Se tietyllä tavalla yhdisti meitä. Tästä tulee meille perinne, että joka loppukevät lähdetään yhdessä hiihtämään, Tuisku kertoo.

Source Link is.fi