Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_576d3e919769b5b85b4057ecb833566b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
AstraZenecan koronarokotteen kehittäjä: ”Emme voi rokottaa koko planeettaa puolen vuoden välein” – Uutisalue

AstraZenecan koronarokotteen kehittäjä: ”Emme voi rokottaa koko planeettaa puolen vuoden välein”

Yksi Oxford AstraZeneca-koronarokotteen kehittäjistä, Oxford Vaccine Groupin johtaja Andrew Pollard ei pidä kestävänä, että ihmiset saavat tehosterokotteet kahdesti vuodessa.

– Emme vain voi rokottaa koko planeetta joka kuudes kuukausi, sanoi Pollard The Telegraphin haastattelussa tiistaina.

Sen sijaan olisi keskityttävä enemmin riskiryhmiin kuin ohjata rokotuksiin kaikki yli 12-vuotiaat. Hän tosin huomauttaa, että vielä tarvitaan lisää tutkimustietoa siitä, kuinka usein riskiryhmiin kuuluvat tarvitsevat tehosterokotuksia.

Lue lisää: Britanniassa analysoitiin yli 600 000 omikron­tapausta – näin kolmas rokote puri räjähdysmäisesti leviävään muunnokseen

Israel on jo aloittanut neljännen koronarokotteen antamisen kansalaisilleen. Maanantaista lähtien sitä on tarjottu terveydenhoitoalan ammattilaisille sekä yli 60-vuotiaille.

Pollard valoi myös toivoa haastattelussa todeten, että ”pahin on jo takana” ja maailman täytyy vain sinnitellä talven yli.

– Jossain vaiheessa yhteiskunta avautuu jälleen. Kun niin tapahtuu, seuraa tartunnoissa taas hetkellinen nousu, minkä vuoksi juuri talvi ei ole siihen paras aika.

Source Link is.fi