Banner Before Header

Asunnon ikkunan läpi ammuttiin Vantaalla – poliisi tutkii tapon yritystä

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii epäiltyä tapon yritystä. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä vahvistaa Ilta-Sanomille, että epäilty tapon yritys tapahtui lauantaina 23. lokakuuta noin puolenyön aikaan Vantaan Jokiniemessä.

Poliisilla on tapauksessa kiinniotettuna yksi epäilty.

– Häntä esitetään huomenna vangittavaksi asiassa, Tyynelä sanoo.

Kun Ilta-Sanomat kävi lauantaina 6. marraskuuta Jokiniemessä, talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevan asunnon ikkunassa oli luodin rei’iltä näyttäviä jälkiä.

– Kyllä siinä totuuden siementä on, että tällainen tapahtuma siellä on ollut, ja poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä, Tyynelä sanoo.

Asunnon ikkunassa oli luodinreikiä.

Tyynelä vahvistaa, että asunnon sisään ammuttiin ikkunan läpi.

– Siitä jostain asunnon ulkopuolelta, hän täsmentää sitä, mistä laukaukset ammuttiin.

Tyynelä kertoo, että kukaan ei loukkaantunut ampumisessa.

Poliisi on muutoin vaitonainen tapahtumista. Se ei esimerkiksi kerro, kuka oli tapon yrityksen kohde tai tarkemmin lauantain tapahtumista.

– Tuossa on se, mitä voin tässä vaiheessa kertoa.

IS:ään yhteyttä ottanut talon asukas kertoo kuulleensa lauantaina 23. lokakuuta kello 23–00 ainakin kolme laukaukselta kuulostanutta ääntä.

Laukausten jälkeen hän kuuli asunnosta ”miehen karjumista ja huutamista”.

Hän alkoi ihmetellä asiaa vasta myöhemmin huomattuaan reiät ikkunassa. Myös toinen talossa asuva kertoi Ilta-Sanomille ihmetelleensä reikiä asunnon ikkunassa.

Kun Ilta-Sanomat kävi paikalla lauantaina 6. marraskuuta, ikkunaa ei ollut korjattu eikä siinä olevia reikiä ollut teipattu. IS:ään yhteyttä ottanut henkilö kertoo, että ei ole nähnyt asunnon asukkaita kyseisen lauantain 23. lokakuuta jälkeen.

Source Link is.fi