Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_62c598e0e4ae15111f52795d60c065c1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Auto syöksyi katolleen Seinäjoella – tuntematon auttaja pelasti kuljettajan palavasta turma-autosta – Uutisalue

Auto syöksyi katolleen Seinäjoella – tuntematon auttaja pelasti kuljettajan palavasta turma-autosta

Seinäjoen Itäväylällä sattui sunnuntaina aamukahdeksan jälkeen raju henkilöauton ulosajo. Pohjanmaan poliisilaitos kertoo, että onnettomuudessa auto ajautui ojaan ja päätyi katolleen alikulun kevyenliikenteenväylälle.

Vastakkaiseen suuntaan ajanut kuljettaja havaitsi, kun henkilöauto ajautui pientareelle ja katosi lopulta näkyvistä.

Vastaan tullut autoilija käänsi autonsa keskikaiteen päätyttyä ja palasi tapahtumapaikalle tarkistamaan tilannetta. Hän löysi ulosajaneen auton katolleen kiepsahtaneena. Kuljettaja oli sisällä onnettomuusautossa, auto vuosi bensiiniä ja oli syttynyt moottoritilastaan tuleen.

Paikalle tullut toinen autoilija auttoi onnettomuusauton kuljettajaa repimään matkustajanpuoleisen oven auki ja kiskomaan tämän turvaan palavasta autosta.

– Poliisi kiittää kansalaista ripeästä ja ensiluokkaisesta toiminnasta onnettomuuspaikalla, poliisitiedotteessa sanotaan.

Source Link is.fi