Banner Before Header

Banksyyn verrattu mysteeritaiteilija paljastui yllättäen Madonnan pojaksi

Mysteeritaiteilija Rhedin teokset ovat herättäneet kiinnostusta Lontoon taidepiireissä jo vuosien ajan. Aloittelevaa taidemaalaria on verrattu mediassa menetystaiteilija Banksyyn, ja artistin teoksia on myyty eteenpäin jopa viisinumeroisilla summilla.

Joulukuun puolivälissä yhdysvaltalaissivusto Page Six paljasti, että värikkäät, ekspressionistiset työt ovat todellisuudessa poptähti Madonnan vanhimman pojan Rocco Ritchien, 21, käsialaa.

Vaikka väitteelle ei vielä toistaiseksi ole saatu virallista vahvistusta, monet tosiseikat puhuvat asian puolesta.

Tältä Rhedin työt näyttävät.

Brittilehti Guardianin mukaan Rhedin töitä on voinut ihastella Lontoossa sijaitsevassa Tanya Baxter Contemporar -galleriassa jo lähes neljän vuoden ajan.

Gallerian kotisivuilla oleva taiteilijaesittely paljastaa Rhedin käyneen täysin samoja kouluja ja asuneen täsmälleen samoissa kaupungeissa kuin Ritchie. Kumpainenkin on opiskellut taidetta lontoolaisessa Cental Saint Martinsissa ja Royal Drawing Schoolissa.

– Hän vietti lapsuutensa Lontoon ja New Yorkin välillä, mikä on antanut hänelle eklektisen ja monipuolisen taiteellisen taustan, sivustolla kerrotaan.

Varmistus Rhedin todellisesta identiteetistä saatiin, kun Too Faced -kosmetiikkayhtiön perustaja Jerrod Blandino jakoi Instagram-tilillään otoksen, jossa Ritchie poseeraa yhdessä maalaamansa teoksen kanssa. Värikäs työ muistuttaa ulkomuodoltaan pitkälti Rhedin muuta tuotantoa.

– Taiteilijoiden tehtävä on horjuttaa rauhaa, ja tämä tyyppi laittaa todellakin pakan sekaisin. Olen niin ylpeä siitä, että voimme lisätä kokoelmaamme tämän uskomattoman kappaleen tältä hyvin lahjakkaalta Rocco Ritchieltä, Blandino kirjoittaa julkaisun kuvatekstissä.

Rocco Ritchie on poplaulaja Madonnan ja brittiohjaaja Guy Ritchien poika. Pariskunta oli naimisissa vuosina 2000–2008, ja heillä on kaksi yhteistä lasta: 21-vuotias Rocco ja 25-vuotias tytär Lourdes.

Vanhemmat näyttävät tukevan nuorta taiteilijaa tämän valitsemalla urapolulla, sillä vuonna 2020 sekä Madonna että Guy Ritchie saapuivat Rhedin näyttelyyn yhdessä uusien kumppaneiden kanssa, kertoo Daily Mail.

Madonna on tapaillut viimeisen vuoden ajan tanssija Ahlamalik Williamsia. Guy Ritchie taas on ollut naimisissa malli Jacqui Ainsley kanssa vuodesta 2015.

Madonna ja Guy Ritchie olivat naimisissa kahdeksan vuoden ajan. Kuva on vuodelta 2000.

Source Link is.fi