Banner Before Header

Benjamin Peltonen pisti Maija Vilkkumaan legendaarisen kappaleen uusiksi – artisti täräyttää nyt rehellisen mielipiteensä versiosta

Laulaja Benjamin Peltonen julkaisi hiljattain uudistetun version Maija Vilkkumaan legendaariseksi muodostuneesta Ei-kappaleesta.

Pride-viikolla julkaistussa kappaleessa avoimesti seksuaalisesta suuntautumisestaan julkisuudessa puhunut Peltonen on muuttanut laulun kertomaan siitä, että rakkaus kuuluu kaikille ja että maailman tulisi muuttua sen mukaiseksi.

Muun muassa alkuperäisen kappaleen iskevän nimikkosanan ei Peltonen on muuttanut englannin kielen sanaksi gay, joka tarkoittaa homoseksuaalia. Peltosen myös Instagram-tililleen jakama kappale keräsi oitis kymmeniätuhansia tykkäyksiä sekä satoja kannustavia kommentteja.

Laulun alunperin kirjoittanut Maija Vilkkumaa ei selvästikään katsonut kappaleensa uudistettua versiota pahalla, sillä laulaja julkaisi kappaleen myös omalle Instagram-tililleen. Vilkkumaan julkaisuun kirjoittava kuvateksti oli vähintäänkin ylistävä.

– Tää on tosi ihana, laulaja kirjoittaa sydänten kera.

– Ihanaa Pride-lauantaita rakkaat!

Myös Vilkkumaan julkaisu kokosi lukuisia tykkäyksiä ja kommentteja. Peltonen itsekin reagoi julkaisuun ylistäen.

– Oot best, hehkutti Peltonen lisäten kommenttiinsa sarjan eri värisiä sydämiä.

Pysyvän feed-julkaisun lisäksi Vilkkumaa kommentoi uutta kappaletta myös Instagramin tarinat-osiossa.

– Pakko vielä sanoa tähän Pride-viikon päätteksi, että kuinka siistiä olikaan toi Benjamin Peltosen Gay. Se on ihana.

Peltonen kertoi omasta seksuaalisesta suuntautumisestaan ensi kertaa avoimesti Helsingin Pride-konsertissa kesällä 2021. Tuolloisen esiintymisensä aikana hän kertoi yleisölle olevansa homoseksuaali. Samana vuonna laulaja kuvaili päivän olleen hänen elämänsä tärkeimpiä.

Jälkikäteen laulaja on kertonut, että vaikka hän ei varsinaisesti piilotellut seksuaalista suuntautumistaan, oli hän epäröinyt viimeiseen asti puhua asiasta julkisuudessa. Paljastuksen jälkeen olo oli kuitenkin ollut vapautunut.

– Se oli kuin sivu olisi vaihtunut elämässä. Tulin lavalta ja mua itketti seuraavat neljä tuntia lohduttomasti, koska oli niin vapautunut fiilis, kommentoi Peltonen asiaa Gogin kantabaari -ohjelmassa vuonna 2021.

Source Link is.fi