Betty Whiten kuolinsyy selvisi

Yhdysvaltalainen näyttelijäikoni Betty White menehtyi uudenvuodenaattona 99-vuotiaana.

People-lehden saaman kuolintodistuksen mukaan White oli saanut aivohalvauksen kuusi päivää ennen kuolemaansa.

– Se oli lievä aivohalvaus. Hän kuoli rauhallisesti nukkuessaan, lähde selvittää People-lehdelle.

Tyttökullat-tähden pitkäaikainen edustaja ja ystävä Jeff Witjas niin ikään kertoo, että White ”nukkui pois ilman kipua”.

– Se on tärkeintä ja tuo minulle lohtua hänen rakkaana ystävänä, Witjas sanoo.

Witjas joutui aiemmin tyrmäämään sosiaalisessa mediassa velloneet väitteet, että kuolema olisi liittynyt koronarokotteeseen.

– Hänen kuolemaansa ei saa politisoida. Ei hän elänyt sellaista elämää, Witjas kertoi aiemmin tiedotteessa.

Hiljattain julkaistussa Hollywood Reporterin haastattelussa näyttelijän pitkäaikainen ystävä Vicki Lawrence, 72, kertoi tähden elämän viime hetkistä.

Naisten ystävyys oli kestänyt vuosikymmeniä, mutta Lawrence ei onnistunut tavoittamaan Whitea enää viime kuukausien aikana.

– En saanut häntä kiinni viime aikoina. Kirjoitin hänellä jokin aika sitten kirjeen, johon hän ei vastannut, mikä ei ollut lainkaan hänen tapaistaan. Tiesin, ettei hän voinut hyvin ja tämä (kuolema) oli odotettavissa, mutta oli silti surullista, etten saanut yhteyttä häneen, Lawrence kertoi Hollywood Reporterille.

Whiten kuoleman jälkeen Lawrence otti yhteyttä kaksikon yhteiseen ystävään Carol Burnettiin, jonka mukaan White oli juuri ennen kuolemaansa lausunut edesmenneen aviomiehensä Allen Luddenin nimen.

– Puhuin eilen Carolille, ja olimme samaa mieltä siitä, että on äärimmäisen vaikeaa nähdä rakkaiden ihmisten katoavan hiljalleen pois. Hän kertoi puhuneensa Bettyn avustajalle, joka oli läsnä tämän kuollessa. Hän (avustaja) kertoi, että Bettyn viimeinen sana oli Allen, Lawrence kertoi.

– Se on valtavan suloista. Toivottavasti se pitää paikkaansa.

Source Link is.fi