Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_712e1d3953c1c9ab86c2eda58a2588e7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Bianca Censori kuvattiin jälleen paljastavassa asussa – nyt puhuu sisko – Uutisalue
Banner Before Header

Bianca Censori kuvattiin jälleen paljastavassa asussa – nyt puhuu sisko

Kanye Westin vaimon Angelina-siskolla on sananen sanottavana siskoonsa kohdistuvasta uutisoinnista.

Rap-tähti Kanye Westin vaimo Bianca Censori on noussut tämän tästä otsikoihin pukeutumisensa vuoksi. Hänet on nähty Westin rinnalla julkisilla paikoilla toinen toistaan paljastavammissa vaatteissa. Sama tyyli jatkui tällä viikolla Los Angelesissa.

West ja Censori kuvattiin kulkemassa yhdessä, ja Censorin pukeutuminen käänsi jälleen katseita. Hän oli sonnustautunut ihonmyötäiseen, läpikuultavaan paitaan, jonka alle hän ei ollut laittanut rintaliivejä. Jalkoihinsa hän oli laittanut vaaleat mikroshortsit.

Bianca Censori on monesti tullut kuvatuksi niukassa vaatetuksessa. Kuva: BACKGRID / All Over Press

Censorin niukka pukeutuminen on herättänyt huolta monissa. Monet ovat kiinnittäneet huomionsa siihen, että West on aina pukeutunut erittäin peittävästi samalla, kun Censorin vaatetus paljastaa intiimejäkin paikkoja. Censori kuvattiin hiljattain esimerkiksi alapää vilkkuen.

On jopa epäilty, että West kontrolloi vaimoaan ja määrittää tyystin, mitä tämä pukee ylleen.

Tammikuussa Bianca Censori yllätti pukeutumalla poikkeuksellisen peittävästi aviomiehensä rinnalla. Kuva: Brian Prahl / Splash News / All Over Press

Nyt Censorin sisko Angelina Censori on ottanut aiheeseen kantaa. Hänen mukaansa syytä huoleen ei ole. Hänen mukaansa hänen perheensä ei ole huolissaan Biancasta, vaan tästä kertovat mediaväitteet ovat ”hevonpaskaa”.

– Me kaikki tuemme Kanyeta. Tuemme hänen uutta albumiaan. Tuemme uusia vaatteita, joita hän lanseeraa, Angelina Censori sanoo Herald Sunlehdelle.

Hiljattain lähde kertoi Daily Mailille, että Bianca Censorin isä Leo haluaisi pitää Kanye Westille vakavan puhuttelun tyttärensä kohtelemisesta. Tämä ei ole Angelina-siskon mukaan totta.

West ja Censori menivät naimisiin yksityisessä seremoniassa joulukuussa 2022. West oli vain vähän aiemmin viimeistellyt avioeronsa Kim Kardashianin kanssa.

Source Link is.fi