Banner Before Header

Boris Johnson vakuutti kuningatar Elisabetin voivan hyvin

Britannian pääministeri Boris Johnson kommentoi sunnuntaina kuningatar Elisabetin vointia, kertoo uutistoimisto Reuters. Johnson vakuutti kuningattaren voivan hyvin.

– Tiedän, että jokainen toivoo kaikkea hyvää hänen majesteetilleen ja haluan rauhoitella kaikkia kertomalla, että tapasin kuningattaren viime viikon keskiviikkona Windsorissa ja hän voi oikein hyvin, Johnson sanoi tiedotustilaisuudessa.

Huoli kuningattaren voinnista heräsi jälleen sunnuntaina, kun Buckinhamin palatsi tiedotti, ettei Elisabet osallistu kaatuneiden muistopäivän juhlallisuuksiin, koska on loukannut selkänsä.

Tilaisuuden piti olla ensimmäinen kerta, kun Elisabetin oli määrä esiintyä julkisuudessa sen jälkeen kun lääkäri kehotti häntä lokakuun lopulla lepäämään ja välttämään virallisia työtehtäviä. Kuningatar vietti yhden yön sairaalassa 20. päivä lokakuuta. Sittemmin kuningatar on edustanut muun muassa Glasgow’n ilmastokokouksessa, joskin etäyhteyden välityksellä.

Median tietojen mukaan kuningattaren poisjäänti ei liity hänen taannoiseen sairaslomaansa. Kuningattaren puolesta tilaisuuteen osallistui prinssi Charles. Elisabetin uskotaan palaavan normaalien velvollisuuksiensa pariin jo tällä viikolla.

Source Link is.fi