Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d6e621a233e4b1b8595b9cf0d51c23c1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Brad Pitt ja Angelina Jolie riitelevät oikeudessa viinitilasta – Jolie myi osuutensa venäläisoligarkille: ”Vihamielinen valtaus” – Uutisalue

Brad Pitt ja Angelina Jolie riitelevät oikeudessa viinitilasta – Jolie myi osuutensa venäläisoligarkille: ”Vihamielinen valtaus”

Brad Pitt on haastanut ex-vaimonsa Angelina Jolien oikeuteen. Riita koskee Etelä-Ranskassa sijaitsevaa viinitilaa, jonka pariskunta osti yhdessä vuonna 2008.

Erimielisyydet pariskunnan välillä alkoivat, kun Jolie myi omat viinitilan osakkeensa venäläiselle oligarkille, BBC uutisoi.

Pittin mukaan ex-pariskunta oli sopinut, ettei osakkeita myydä ilman toisen suostumusta.

Oikeudelle toimitetuista papereista käy ilmi, että Jolie myi oman osuutensa tilasta Luxemburgissa majaansa pitävälle alkoholivalmistajalle, jota johtaa oligarkki Yuri Shefler.

Haasteen mukaan osakkeiden myynti tarkoittaa käytännössä Pittin hartaasti rakentaman viinibrändin ”vihamielistä valtausta”.

Pittin lakimiesten mukaan näyttelijä oli tehnyt viinitilansa tuotteista miljoonien dollarien arvoisen ja kansainvälisen menestystarinan, johon Joliella ei ole osaa eikä arpaa.

– Osakkeiden myynnillä Jolie haluaa suoraan aiheuttaa vaikeuksia Pittille. Hän tiesi, että Shefler ja hänen yhtiönsä yrittäisivät hallita Pittin rakentamaa liiketoimintaa ja heikentää hänen sijoituksiaan, haasteessa todetaan.

Chateau Miraval

– Shefler on saavuttanut kyseenalaista mainetta liike-elämässä ja liitto hänen kanssaan vaarantaa Pittin huolellisesti rakennetun maineen ja brändin. Kaikki tämä on suoraa seurausta Jolien laittomasta ja loukkaavasta toiminnasta.

– Osapuolten välistä sopimusta rikkomalla Jolie yrittää pakottaa Pittin kumppanuuteen vieraan osapuolen kanssa, jolla on myrkyllisiä aikomuksia, haasteessa tarkennetaan.

Viinitila sijaitsee Corrensin kylässä Ranskassa.

Pitt ja Jolie ostivat sen 25 miljoonalla eurolla. Pittin kerrotaan maksaneen 60 prosenttia kauppahinnasta.

Source Link is.fi