Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e10e96558d43c27f7bc1e8c942ddd37d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Brasilian tähtipelaajat tappelivat harjoituksissa – joukkuekaverit joutuivat tulemaan väliin – Uutisalue

Brasilian tähtipelaajat tappelivat harjoituksissa – joukkuekaverit joutuivat tulemaan väliin

Brasilian ja Japanin jalkapallomaajoukkueet kohtaavat toisensa maanantaina ystävyysottelussa Japanissa.

Ottelupäivän aattona brasilialaisten leirissä kuitenkin kiehuu. Joukkueen valmistautuminen otteluun ei ole ollut ihanteellinen, sillä pelaajat Richarlison ja Vinicius jr. ajautuivat käsirysyyn harjoituksissa.

On epäselvää, mistä kaksikon riita sai kipinän ja leimahti aina painiin saakka. Richarlisonin kerrotaan tepastelleen Real Madridin tähden Viniciuksen luo ja käyneen tähän käsiksi.

Muut joukkuetoverit saapuivat nopeasti konfliktitilanteen nähdessään paikalle erottamaan riitapukareita. Järjestyksenvalvojana toimi myös brassitähti Neymar.

Joukkuetoverien väliintulo näytti vain suututtavan Richarlisonia entisestään. Evertonia seurajoukkuetasolla edustava brasilialainen repi Viniciuksen paitaa irvistäen, kun Neymar saapui irrottamaan riitapukaria.

Hetken vääntämisen jälkeen kaksikko saatiin erotettua.

Source Link is.fi