Banner Before Header

Britney Spears meni naimisiin – häissä liuta eturivin julkkiksia

Poptähti Britney Spears, 40, on mennyt naimisiin kihlattunsa Sam Asgharin, 28, kanssa.

BBC:n mukaan pari vihittiin torstaina yksityisessä ja pienimuotoisessa tilaisuudessa Los Angelesissa. Page Sixin mukaan juhlia vietettiin Spearsin kartanon pihalla.

People-lehden mukaan paikalla oli noin 60 häävierasta, joiden joukossa olivat muun muassa Drew Barrymore, Madonna, Paris Hilton ja Kathy Hilton.

Juhliin osallistunut henkilö kertoo Peoplelle, että Spearsin hääpuku oli Versace-muotitalon suunnittelema, ja hän käveli alttarille Elvis Presleyn Can’t Help Falling in Love -kappaleen tahtiin.

Spears ja Asghari menivät kihloihin viime syyskuussa, paria kuukautta ennen kuin Spears vapautui oikeuden päätöksellä isänsä holhouksesta, jonka alaisena hän oli ollut vuosien ajan.

Spearsin lähipiiristä kerrotaan Peoplelle, että Spears aloitti häiden suunnittelun heti tämän jälkeen.

– Hänelle on valtava asia, että hän voi vihdoin mennä naimisiin. Hän haluaa, että hetki on täydellinen, lähipiiristä kerrotaan.

Peoplen mukaan Spearsin pojat Sean, 16, ja Jayden, 15, eivät osallistuneet häihin, mutta ovat onnellisia äitinsä puolesta. Lapset ovat Spearsin edellisestä avioliitosta Kevin Federlinen kanssa.

Page Sixin mukaan myöskään Spearsin vanhemmat ja sisko eivät olleet paikalla. Spearsin perheestä ainoastaan veli Bryan osallistui tilaisuuteen.

Huhtikuussa Spears kertoi odottavansa lasta Asgharin kanssa, mutta noin kuukautta myöhemmin hän kertoi raskauden päättyneen keskenmenoon.

40-vuotias Spears ja 28-vuotias Asghari ovat seurustelleet vuodesta 2016 lähtien.

Source Link is.fi