Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_cb1e83977ad576448d71a8d1d4ff0300, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Britney Spears tarttui alkoholiin ensimmäistä kertaa 13 vuoteen – haaveilee samalla kolmannesta lapsesta – Uutisalue
Banner Before Header

Britney Spears tarttui alkoholiin ensimmäistä kertaa 13 vuoteen – haaveilee samalla kolmannesta lapsesta

Poptähti Britney Spears, 39, on ottanut ilon irti vapaudestaan, joka hänelle koitti lopullisesti viime perjantaina, kun oikeus päätti lopettaa 13 vuotta kestäneen holhousjärjestelyn. Jo syyskuussa oikeus vapautti Spearsin isän Jamie Spearsin tyttärensä holhousvastuusta.

Lue lisää: Britney Spearsin 13 vuoden piina on päättynyt – tällainen oli erikoinen järjestely isän holhouksen alla

Juhlan kunniaksi Spears kertoi Instagramissa nauttineensa lasillisen samppanjaa. Hän ei ole juonut alkoholia tippaakaan yli 13 vuoteen. Britney vietti iltaa poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa ravintolassa Los Angelesissa.

– Olin koko viikonlopun kuin seitsemännessä taivaassa. Juhlin vapauttani ja syntymäpäivääni seuraavat kaksi kuukautta, Spears hehkuttaa.

Spears täyttää 2. joulukuuta 40 vuotta.

Julkaisussaan Spears myös kiittelee vuolaasti asianajajaansa Mathew Rosengartia.

– Hän tuli elämääni juuri oikealla hetkellä ja mullisti elämäni. Olen ikuisesti kiitollinen, Spears kirjoittaa.

Toisessa tuoreessa Instagram-julkaisussaan laulaja haaveilee perheenlisäyksestä. Hän vihjaa kuvajulkaisussaan haaveestaan saada tyttövauva. Spearsilla on entuudestaan kaksi aikuista poikaa, Jayden James, 15, ja Sean Preston, 16. Poikien isä on Kevin Federline.

Herkkä toive ilmestyi someen vain muutama päivä sen jälkeen, kun tuomari päätti holhoussopimuksen päättymisestä.

Britney Spears on aiemmin kertonut 13 vuotta kestäneen holhousjärjestelyn rajoittaneen hänen elämäänsä muun muassa siten, että se esti häntä saamasta lisää lapsia. Laulajan mukaan hänen isänsä pakotti häntä käyttämään ehkäisykierukkaa.

BRITNEY Spearsin holhous alkoi siitä, kun hän erosi aviomiehestään Kevin Federlinesta ja menetti molempien lastensa huoltajuuden vuonna 2007. Britney Spears kirjautui vanhempiensa suosituksesta vieroitukseen pitkän päihteiden värittämän ajanjakson jälkeen. Hän kuitenkin häipyi hoidosta vain vuorokauden jälkeen.

Samana vuonna Spears sai kuuluisan hermoromahduksensa, jolloin hän ajeli päänsä kaljuksi ja hyökkäsi sateenvarjon kanssa paparazzin auton kimppuun.

Jouduttuaan kahdesti psykiatriseen pakkohoitoon romahduksensa jälkeen ja Los Angeles Timesin mukaan kieltäydyttyään luovuttamasta poikiaan pois, Spears joutui vielä useasti sairaalaan ja vieroitushoitoihin.

Vuonna 2008 tähti asetettiin oikeuden päätöksellä isänsä Jamie Spearsin holhouksenalaisuuteen.

Spearsin isä sai oikeuden päätöksellä päättää käytännössä tyttärensä koko elämästä, kuten muun muassa Spearsin valtavasta omaisuudesta, henkilökohtaisista asioista, kodinhoidosta ja lakiteknisistä asioista. Britney Spears ei ole voinut esimerkiksi äänestää, mennä naimisiin tai käydä edes ostoksilla ilman isänsä lupaa.

Spearsin holhous jaettiin kahtia: toinen puolisko koski hänen taloudellista omaisuuttaan ja toinen puolisko hänen henkilökohtaisia asioitaan.

La Timesin mukaan Jamie Spears tienasi holhoojan työstään lähes 14 000 euroa kuukaudessa. Valtio myös korvasi Jamie Spearsille joitakin kuluja. Isä sai pienen prosenttiosuuden tyttärensä kiertueista, fanituotteiden myynnistä ja valtavista bruttotuloista. Spears oli myös useiden eri tyttäreensä liittyvien yhtiöiden johtaja. Ennen määräämistä holhoojaksi Jamie Spears työskenteli rakennusalalla.

Britney Spears pysyi pitkään vaiti erikoisesti holhousjärjestelystä, kunnes hän alkoi puhua toiveestaan purkaa sopimus viimeisen vuoden aikana. Spears kertoi, että 13 vuotta kestänyt holhousjärjestelyn rajoitti hänen elämäänsä ja oli hyväksikäyttöä.

Source Link is.fi