Banner Before Header

Britney Spearsin häät olivat mennä sivu suun viime hetkellä – ex-puoliso aiheutti rajun välikohtauksen

Pop-ikoni Britney Spearsin, 40, eilisissä häämenoissa nähtiin melkoista draamaa, kun Spearsin ex-puoliso Jason Alexander, 40, murtautui häiden yksityiselle pitopaikalle vain tunteja ennen tilaisuuden alkamista, uutisoi People-lehti.

Spears ja Alexander menivät naimisiin vuonna 2004, lähemmäs 20 vuotta sitten, ja People-lehden mukaan Las Vegasissa solmittu liitto kesti vain viisikymmentäviisi tuntia.

Spearsin ja tuoreen aviomiehen Sam Asgharin, 28, häitä juhlittiin eilen Los Angelesissa, Spearsin hulppeassa kartanossa. Ex-puoliso Alexander oli parin onneen ilmeisen tyytymätön, minkä hän osoittikin julkisesti tunkeutumalla laulajan pihamaille ja kuvasi live-videota hääpaikalta Instagram-tililleen.

Jason Alexander oli Britney Spearsin kanssa hetken aikaa naimisissa vuonna 2004.

The Sun -lehden mukaan Alexander kierteli live-videossaan ympäri koristeltua hääpaikkaa esitellen muun muassa siellä olevia kukka-asetelmia.

People-lehti kertoo, kuinka mies kierroksen lomassa tylytti häistä omia suorasukaisia mielipiteitään.

– No niin, tässä on sisäpiirimaistiainen hevonpaskahäistä, latasi Alexander.

Kutsumaton vieras hääpaikalla kiinnitti nopeasti hääpaikan työntekijöiden, etenkin vartijoiden huomion. Kysyttäessä Alexander väitti olevansa paikalla itse morsiamen kutsumana. Pyynnöistä huolimatta mies ei suostunut poistumaan alueelta.

– Britney Spears kutsui minut tänne. Hän on ensimmäinen vaimoni, ainoa vaimoni. Olen hänen ensimmäinen aviomiehensä. Tulin tänne kuokkavieraaksi, ilmoitti mies People-lehden kertoman mukaan.

Spears ja Asghari aloittivat suhteensa vuonan 2016. Kihloihin he menivät alle viime syyskuussa.

Alexanderin satuilut eivät menneet vartijoille läpi, ja tunkeilijan hanakoiden vastustelujen vuoksi paikalle jouduttiin kutsumaan poliisit. The Sun kertoo, että Alexander pidätettiin ja että hän sai syytteet yksityisalueelle tunkeutumisesta sekä vandalismista.

People-lehden mukaan Spearsille läheiset lähteet kertovat laulajan ottaneen välikohtauksen raskaasti.

– Tapaus sai hänet aivan pois tolaltaan, kertovat lähteet People-lehti.

Välikohtauksesta huolimatta Spears ja Asghari avioituivat myöhemmin samana päivänä suunnitelmiensa mukaisesti. Juhla pidettiin intiiminä, ja siihen osallistuikin vain noin kuusikymmentä ihmistä. Kutsuvieraisiin kuuluivat muun muassa Paris Hilton sekä Madonna. Spearsin vanhemmat, sisko ja kaksi lasta eivät osallistuneet juhlaan.

Kihloihin tuore aviopari meni viime syyskuussa. Spears joutui vielä kihlautumisen jälkeen viettämään pari kuukautta isänsä holhouksen alaisena. Useiden lehtien mukaan Spears alkoi suunnitella häitään lähes heti, kun holhousjärjestely vihdoin purettiin oikeudenkäynnin seurauksena.

Source Link is.fi