Banner Before Header

Brittihovista tihkuu tietoja Charlesin salaisesta toiveesta – kävi merkittävän keskustelun Harryn ja Meghanin kanssa

Kuningatar Elisabetin kuolema näyttää lähentäneen kuningas Charlesia poikansa prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kanssa.

Brittilehti Telegraph kirjoittaa sisäpiirilähteisiinsä perustuen, että viimeaikaiset keskustelut herttuaparin kanssa ovat herättäneet Charlesissa valtavasti toivoa.

Keskusteluyhteys on parantunut, kun kuninkaallinen perhe kokoontui yhteen suremaan kuningatar Elisabetia hautajaisten yhteydessä.

– Asia on niin, että kuningas rakastaa molempia lapsiaan, sisäpiirilähteet kertovat lehdelle.

– Viimeisten 16 päivän aikana on ollut valtavia välähdyksiä toivosta. Tulevaisuutta ajatellen on toivoa yhtenäisyydestä.

Kuninkaallisen perheen välit hakevat jälleen uutta muotoa.

Lehden mukaan ei ole tiedossa kuinka paljon aikaa kuningas on viettänyt kahdestaan poikansa kanssa viimeisten kahden viikon aikana, mutta hän näyttää katsovan tämänhetkistä suhdettaan Harryn kanssa positiivisessa valossa.

Hallituskauttaan aloittelevan Charlesin mielessä pyörii kysymys: kuinka käsitellä Harrya ja Meghania? Kuningas on tietoinen siitä, miten vahingoittavia Kaliforniasta ammutut laukaukset voisivat pahimmillaan olla. Aikana, jolloin hovi haluaa välittää jatkuvuuden ja vakauden tunnetta kansalaisilleen, Sussexin herttuapari on edelleen arvaamaton voima.

Välähdyksiä välien palautumisesta on nähty jo aiemmin. Huomiota herättivät nimittäin Charlesin puheessaan lausumat sanat Harrylle ja Meghanille.

– Haluan myös ilmaista rakkauteni Harrylle ja Meghanille, kun he jatkavat elämänsä rakentamista ulkomailla, kuningas lausui.

Kuningas Charlesin kerrotaan nähneen valtavia toivonpilkahduksia väleissään poikansa prinssi Harryn kanssa.

Sanat tulkittiin Britanniassa ”oliivipuun oksan ojentamiseksi” eli rauhan eleeksi. Jotkut kuninkaallisasiantuntijoista arvioivat, että Charles haluaisi Harryn ja Meghanin takaisin hovin piiriin.

Source Link is.fi