Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d7c112f170987b0409806f78a6aee8c4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Bulgarian vaalirumban odotettiin viimein tuovan maahan hallituksen, korruption vastainen liike nousemassa voittoon – Uutisalue

Bulgarian vaalirumban odotettiin viimein tuovan maahan hallituksen, korruption vastainen liike nousemassa voittoon

Bulgariassa eläteltiin maanantaina toiveita siitä, että maahan saataisiin vihdoinkin toimiva hallitus sen jälkeen, kun vain muutama viikko sitten perustettu uusi korruption vastainen liike oli nousemassa vaalivoittajaksi.

Sunnuntain vaalit olivat jo kolmannet vuoden aikana, mutta sen paremmin huhti- kuin kesäkuun vaalienkaan tuloksena ei saatu aikaan hallitusta. Äänestysprosentti sunnuntaina jäi historiallisen alhaiseksi.

Kun runsaat 75 prosenttia äänistä oli laskettu, Me jatkamme muutosta -liike oli saamassa liki 26 prosenttia äänistä, kun taas pitkään maata hallinnut konservatiivipuolue GERB näytti jäävän noin 22 prosenttiin.

–  Kyllähän uudet jupit ovat hyvin miellyttäviä, mutta ketkä haluavat yhteistyöhön heidän kanssaan, synkisteli eläkkeellä oleva Petar Blagoev, 72.

Sunnuntain parlamenttivaalien yhteydessä järjestettiin myös presidentinvaalien ensimmäinen kierros. Rumen Radevin odotetaan varmistavan itselleen jatkokauden vaalien toisella kierroksella.

Source Link is.fi