Banner Before Header

Charles Leclerc, 24, julkaisi ainutlaatuisen videon F1-tähden elämästä – Monacon ruhtinaan hulppeassa autokokoelmassa myös Kimi Räikkösen F1-tykki

F1-sarjan uusista omistajista ja Netflixistä se lähti.

MM-sarjan kuljettajat ovat viime vuosina tulleet selvästi aiempaa tutummaksi suurelle yleisölle – heitä on tuotu ja he ovat itse tuoneet itseään lähemmäs yleisöä.

Ferrarin tähtikuljettaja Charles Leclerc, 24, jatkaa nyt viime vuosien trendiä omalla Youtube-kanavallaan, jossa julkaistua videota markkinoidaan 24-tuntisena hänen elämästään. Leclercin video on muutamassa päivässä saavuttanut yli 2,7 miljoonaa katselukertaa.

Paljasjalkalaisen monacolaisen päivä alkaa aamuseitsemältä, kun hän käy pelaamassa padelia seuranaan isoveljensä Lorenzo ja FIA:n F3-sarjassa kilpaileva pikkuveli Arthur sekä kuntovalmentaja Andrea Ferrari.

”Minidokumentista” myös selviää, että Leclerc omistaa F1-debyyttikautensa Sauberin ja vuoden 2019 Ferrarin, jolla hän voitti ensimmäiset kisansa. Autot ovat säilössä Monacon ruhtinaan Albert II:n hulppeassa kokoelmassa Kimi Räikkösen vanhan McLarenin rinnalla.

– En saanut äidilleni kisapassia, koska niitä oli mennyt jo muille liian paljon ja äitini sanoi liian myöhään tulevansa kisaan. Löysin hänelle kuitenkin hyvän paikan katsomosta. Hän meni sinne ja juhli voittoani palkintopallin alapuolella kaikkien fanien keskellä, Leclerc muistelee ikimuistoista Monzan ykköstilaansa 2019 Ferrarin kotiradalla.

Leclerc on viime vuosina tullut tunnetuksi pianonsoiton harrastajana. Hän kertoo videolla harrastuksen alkaneen koronasulkujen aikana 2020.

– Kun soitan pianoa, pääsen irti kaikesta muusta, Leclerc kertoo videolla.

Hän puhuu videolla myös isästään, joka nukkui traagisesti pois vuonna 2017.

Lue lisää: Sukua myös Suomessa – tällainen on Kimi Räikkösen seuraajaksi spekuloitu nouseva F1-tähti

Lue lisää: Kimi Räikkösen korvaaja Charles Leclerc on kokenut elämässään kovia – tällainen hänen matkansa kohti Ferraria on ollut (2018)

– Jos voisin mennä takaisin ajassa, nauttisin enemmän yhteisestä ajastani hänen kanssaan. Kun menettää ihmisen, sitten on jo liian myöhäistä.

– Opin siitä ja teen nyt niin esimerkiksi veljieni ja äitini kanssa.

Source Link is.fi