Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_09c91e66d1d5d6b83ad27122bb35c936, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Charles Leclerc otti kantaa F1:n kohutilanteeseen – Uutisalue

Charles Leclerc otti kantaa F1:n kohutilanteeseen

Formula ykkösten mestaruustaistelu Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin välillä käy kuumana, kun vain kolme kisaa on ajamatta.

Brasiliassa Verstappen reagoi Hamiltonin ohitusyritykseen tavalla, joka pakotti Hamiltonin ulos radalta.

Liikkeen ovat panneet merkille myös Verstappenin muut kollegat, jotka panivat merkille, että hollantilainen ei saanut tilanteesta rangaistusta. Tapausta ei edes erikseen tutkittu kisan aikana. Mercedes haluaa, että tapaus tutkitaan uudestaan, ja uusia todisteita on käyty läpi torstaina Qatarissa.

Ferrarin Charles Leclerc alleviivasi ennen Qatarin kisaviikonloppua, että Verstappenin puolustusliike asettaa uuden ennakkotapauksen sarjassa sille, miten kuljettaja saa suojata sijoitustaan kilpailun aikana.

Lue lisää: Mistä johtui Lewis Hamiltonin auton käsittämätön vauhti? Protestia hautovalla Red Bullilla on nyt teoria

– On aina mukautettava ajamistaan sen mukaan, mitä tuomarit sallivat. Haluamme aina ajaa aivan äärirajoilla sen perusteella, mikä on sallittua, Leclerc sanoi Autosportin mukaan.

Leclerc viittasi myös omaan välikohtaukseensa Verstappenin kanssa 2019, kun kaksikko taisteli voitosta Itävallassa. Tuolloinkin Verstappen selvisi ilman rangaistusta tilanteesta, jossa hän tölväisi Leclerciä, ja tämä joutui ulos radalta.

Monacolaiskuljettaja alleviivasi, ettei vaadi Verstappenille rangaistusta vaan yksinkertaisesti haluaa selkeän linjanvedon siitä, mikä on sallittua ja mikä ei.

– Jos tuollainen ajaminen sallitaan (kuten Verstappenin ja Hamiltonin välillä), niin ulkokautta ohittamisesta tulee todella vaikeaa. Mutta on tilanne mikä hyvänsä niin sopeutan ajamiseni siihen. Minulle käy kummin päin vain.

Source Link is.fi