Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fbd6c32cce0a58d1291a13b2a55c88b2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Chisu täyttää 40 vuotta! Näin hän muuttunut 14-vuotisen uransa varrella – Uutisalue

Chisu täyttää 40 vuotta! Näin hän muuttunut 14-vuotisen uransa varrella

Laulaja Chisu, oikealta nimeltään Christel Roosberg, täyttää tänään 40 vuotta. Hän ilmoitti tuoreella Vain elämää -kaudella lopettavansa soolouransa ja keskittyvänsä vastaisuudessa muihin musiikkiin liittyviin projekteihin.

Vaikka Chisun tarina on tulossa tiensä päähän, IS keräsi yhteen kuvia laulajan 14 vuotta kestäneen soolouran varrelta.

Chisu julkaisi Alkovi-nimisen esikoisalbuminsa vuonna 2008. Levy muistetaan erityisesti kappaleesta Mun koti ei oo täällä, joka piti Suomen virallisen singlelistan ykkössijaa yhdeksän viikon ajan.

Chisu oli työskennellyt musiikin parissa jo pitkään ennen soolouransa alkua. Hänen varhaisimpia taidonnäytteitään on vuonna 2005 julkaistun Tyttö sinä olet tähti -elokuvan tunnuskappale Pidä musta kii. Kuva on vuodelta 2008.

Vuoden 2009 Emma-gaalassa Chisu palkittiin vuoden biisin ja e-Emman pystillä. Samaisena vuonna julkaistiin laulajan toinen albumi Vapaa ja yksin.

Viimeistään toinen albumi teki Chisusta koko kansan tuntematon tähden. Kuva on otettu joulukuussa 2009, jolloin Chisu esiintyi Tavastia-klubilla Helsingissä.

Vuonna 2010 Chisu sai kutsun Linnan juhliin, joiden jatkoilla hän poseerasi yhdessä Lauri Tähkän kanssa.

Chisu ei ole vain lahjakas laulaja, vaan hänet tunnetaan myös sävellys-, sovitus- ja sanoitustaidoistaan. Kaikki artistin esittämät kappaleet ovat naisen omaa käsialaa.

Vuonna 2012 Chisu palkittiin parhaan naisartistin Emmalla.

Chisu esiintyi vuoden 2012 Ruisrockissa asukokonaisuudessa, joka muistutti pitkälti popikoni Madonnan tyyliä.

Syyskuussa 2009 Chisu esiintyi Hartwall Arenalla järjestetyssä Elämä lapselle -konsertissa. Vain vuotta aiemmin hän sai oman esikoisensa yhdessä silloisen puolisonsa Mikki Kuntun kanssa.

Keväällä 2016 Chisu vieraili MTV3:n Saturday Night Live -ohjelmassa, jota esitettiin lopulta vain yhden kauden ajan.

Vuonna 2016 Chisu oli mukana huippusuositun Vain elämää -ohjelman viidennellä kaudella yhdessä Mikael Gabrielin, Hectorin, Mikko Kuustosen, Anna Puun, Suvi Teräsniskan ja Lauri Tähkän kanssa.

Helmikuussa 2019 Chisu edusti Emma-gaalassa näyttävässä hiuskoristeessa.

Chisu meni naimisiin tuottaja Jori Sjöroosin kanssa syyskuussa 2019. Avioiduttuaan artisti vaihtoi sukunimensä Roosbergiksi, joka on yhdistelmä hänen miehensä sukunimestä Sjöroos ja laulaja omasta tyttönimestä Sundberg.

Vuonna 2019 Chisu julkaisi kuudennen albuminsa. Momentum 123 -nimeä kantava albumi jää ainakin toistaiseksi naisen viimeiseksi sooloalbumiksi.

Chisu on kuvaillut Joni Roosbergia elämänsä rakkaudeksi. Helmikuussa 2021 pariskunta poseerasi yhdessä Me Naisten kannessa.

Syksyllä 2021 Chisu oli toistamiseen mukana suursuosioon nousseessa Vain elämää -ohjelmassa.

Vain elämää -ohjelman 12. tuotantokaudella Chisu paljasti lopettavansa soolouransa. Samalla hän kertoi suunnittelevansa musiikkiin liittyvää projektia yhdessä aviomiehensä Joni Roosbergin kanssa.

Source Link is.fi