Banner Before Header

Christian, 26, sai äärimmäisen kivuliaan iskun haaroväliinsä ja kives repesi – lähetti nyt uhkailuviestin sairaalasta

Ammattivapaaottelija Christian Lohsen kertoi perjantaina synkkiä uutisia Instagram-tilillään. 26-vuotias yhdysvaltalainen oli saanut edellisiltana sparrivastustajan polvesta haaroväliinsä. Iskun seurauksena Lohsenin vasen kives repesi.

Kevyessä sarjassa otteleva Lohsen kuvaili kokemusta ”rajuksi”. Sitä se eittämättä oli, sillä hänen kiveksensä jouduttiin poistamaan kirurgisessa toimenpiteessä.

– Olen kunnossa ja leikkaus sujui hyvin. Lääkäri sanoi, etteivät testosteronitasoni laske eikä tämä vaikuta hedelmällisyyteeni. Jos menetän myös toisen, tarina on toisenlainen. Eli jos tästä eteenpäin lyöt minun viimeiseen kivekseeni, emme ole kavereita, hän kirjoitti julkaisussa.

Monet tunnetut vapaaottelunimet lohduttivat Lohsenia tämän menetyksen äärellä.

– Voi hyvänen aika. Uhrauksesi palkitaan. Ne on pakko palkita, kommentoi entinen UFC-ottelija Mike Perry.

– Kaveri, toivon sinulle pelkkää hyvää, komppasi toinen UFC-veteraani Ben Saunders.

Iskut vyön alle ovat kiellettyjä vapaaottelussa, mutta kuten Lohsenin tapaus osoittaa, brutaaleilta osumilta ei voida aina välttyä.

Lohsen on voittanut kahta vaille kaikki yksitoista ammattilaisena käymäänsä ottelua. Hollywood-lempinimellä tunnettu jenkki osallistui toissa vuonna Dana Whiten Contender-sarjaan, jossa seulotaan kykyjä UFC-häkkiin, mutta hävisi kaikin tuomariäänin J.J. Okanovichille.

Lohsen ottelee nykyään PFL-promootiossa. Hänellä on musta vyö jujutsusta.

Source Link is.fi