Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_cfd1f6b67f68712f1a3f8ac262b031e4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Christina Aguilera kieltäytyi kommentoimasta Britney Spearsin tilannetta – poppari raivostui lapsuuden­ystävälleen – Uutisalue

Christina Aguilera kieltäytyi kommentoimasta Britney Spearsin tilannetta – poppari raivostui lapsuuden­ystävälleen

Hiljattain isänsä holhouksen alaisuudesta vapautunut poptähti Britney Spears tylyttää Instagram-tilillään kollegaansa ja entistä lapsuudenystäväänsä Christina Aguileraa.

Tapaus juontaa juurensa torstaihin, jolloin toimittaja pyysi Aguileraa kertomaan gaalatilaisuudessa ajatuksiaan Spearsin tilanteesta.

– Ei, ei tänään. Anteeksi. Kiitos. Heippa, Aguilera totesi ja kääntyi pois.

– En pysty, mutta olen iloinen hänen puolestaan, Aguilera vielä sanoi poistuessaan paikalta.

Christina Aguilera meni vaikeaksi, kun häneltä kysyttiin Britney Spearsista.

Spears jakoi videon tilanteesta Instagramin stories-osiossa. Hän raivostui Aguileran käytöksestä.

– 13 vuotta korruptoituneessa järjestelmässä. Miksi se on edelleen ihmisille niin vaikea aihe puhua, Spears kysyy lukuisten kysymysmerkkien säestämänä.

– Rakastan ja ihailen kaikkia, jotka ovat arvostaneet minua, mutta kieltäytyä puhumasta kun tietää totuuden, se vastaa valehtelua, Spears tylyttää.

Samassa yhteydessä Spears ylisti toista poptähteä, joka vastavuoroisesti on tukenut häntä ja puhunut hänen puolestaan, Lady Gagaa. Spears julkiaisi vastaavanlaisen videon, jossa Lady Gaga puhui aiemmin marraskuussa Spearsin tilanteesta.

Britney Spears ylistää Lady Gagaa, joka puhui poptähdestä aiemmin marraskuussa.

– Tapa, jolla häntä kohdeltiin tässä bisneksessä oli todella väärä. Se, miten naisia kohdellaan musiikkiteollisuudessa on jotain, jonka toivoisin muuttuvan, Lady Gaga sanoi ja lisäsi Spearsin olevan ”ikuinen inspiraatio naisille”.

– Kiitos Lady Gaga, että otit aidosti aikaa sanoaksesi jotain kilttiä. Sait minut itkemään, rakastan sinua, Spears hehkuttaa.

Spears on ottanut ilon irti vapaudestaan, joka hänelle koitti lopullisesti viime perjantaina, kun oikeus päätti lopettaa 13 vuotta kestäneen holhousjärjestelyn.

Juhlan kunniaksi Spears kertoi viikonloppuna Instagramissa nauttineensa lasillisen samppanjaa. Hän ei ole juonut alkoholia tippaakaan yli 13 vuoteen. Britney vietti iltaa poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa ravintolassa Los Angelesissa.

Toisessa tuoreessa Instagram-julkaisussaan laulaja haaveilee perheenlisäyksestä. Hän vihjaa kuvajulkaisussaan haaveestaan saada tyttövauva. Spearsilla on entuudestaan kaksi aikuista poikaa, Jayden James, 15, ja Sean Preston, 16. Poikien isä on Kevin Federline.

Herkkä toive ilmestyi someen vain muutama päivä sen jälkeen, kun tuomari päätti holhoussopimuksen päättymisestä.

Britney Spears on aiemmin kertonut 13 vuotta kestäneen holhousjärjestelyn rajoittaneen hänen elämäänsä muun muassa siten, että se esti häntä saamasta lisää lapsia. Laulajan mukaan hänen isänsä pakotti häntä käyttämään ehkäisykierukkaa.

Source Link is.fi