Banner Before Header

Cleveland palasi voittojen tielle – Markkanen yhä sivussa koronaprotokollan vuoksi

Cleveland Cavaliers pelaa viiteen vuoteen parasta alkukauttaan NBA-koripallossa, vaikka osa pelaajista on toista viikkoa sivussa liigan koronaprotokollan takia. Lauri Markkanen on menettänyt jo viisi ottelua, Kevin Love kuusi.

Protokollalistalle päätyy, jos pelaajalla tai seurahenkilöstöön kuuluvalla on todettu koronavirustartunta tai hänet on todettu altistuneeksi tartunnalle.

Varhain lauantaiaamuna Suomen aikaa Cavaliers kukisti kotonaan Detroit Pistonsin 98–78 ja palasi yhden tappion jälkeen voittajaksi. Cavaliers on voittanut kauden otteluistaan kahdeksan ja hävinnyt viisi.

– Clevelandiin ei enää tullakaan laittamaan meitä nippuun. Meillä on nyt haukun lisäksi purenta, kommentoi 21 pistettä heittänyt Darius Garland ESPN:n sivuilla (siirryt toiseen palveluun).

Jobinpostia Cavaliers sai Lamar Stevensin loukkaantumisesta. Stevensin oikea nilkka pyörähti mukaan ensimmäisellä neljänneksellä, eikä hän palannut kentälle. Takamies Collin Sexton on sivussa polvivamman takia.

Lue myös:

Koripalloliiga NBA:n viime kauden MVP-pelaajan itsekontrolli petti pahoin – tähtisentteri selvisi yhden ottelun pelikiellolla

Clevelandille kolmas perättäinen voitto, Markkanen sivussa

 

Source Link yle.fi