Cristiano Ronaldo julkaisi paidattoman kuvan 13-vuotiaan poikansa kanssa – huomio kiinnittyi kuitenkin tähden varpaisiin

Cristiano Ronaldo kiinnostaa monin tavoin.

Cristiano Ronaldo pelaa nykyisin Saudi-Arabian liigan Al-Nassrin joukkueessa. Kuva: YAZEED ALDHAWAIHI / Reuters

Jalkapallon supertähti ja Instagramin seuratuin ihminen Cristiano Ronaldo julkaisi torstaina Instagramissa yhteiskuvan itsestään ja 13-vuotiaasta pojastaan Cristiano Ronaldo juniorista kuntosalilla.

Ronaldo, siis isä-Ronaldo, poseeraa kuvassa ilman paitaa, mutta huomio ei tällä kertaa kiinnittynyt pelaajan lihaksiin vaan varpaisiin. Esimerkiksi Daily Mail nostaa esille, että Ronaldolla, edelleen isä-Ronaldolla, on varpaankynsissään sinistä lakkaa.

Vai onko sittenkään: brittitabloidissa ei ehkä ole otettu huomioon sitä, että huippujalkapalloilijoita tallotaan peleissä sen verran usein varpaille, että kyse voi olla myös tavallisesta verenpurkaumasta.

Todennäköisin selitys on kuitenkin tämä: urheilijat suojaavat lakalla kynsiään sieniltä ja bakteereilta – jalat kun ovat hikisissä tossuissa tuntikausia.

Daily Mail on erittäin kiinnostunut Ronaldon varpaankynsistä. Vain vajaa vuosi sitten lehti ihmetteli Ronaldon mustia varpaankynsiä. Tuolloin Ronaldo oli yksin kuvassa ja istui saunassa.

Isä-Ronaldon edellinen ottelu oli keskiviikkona. Ronaldo teki maalin, kun hänen joukkueensa Al-Nassr voitti Al-Feihan 2–0 Aasian Mestarien liigan neljännesvälierissä. Molemmat joukkueet ovat saudiarabialaisia. Al-Nassr meni jatkoon yhteismaalein 3–0.

Source Link is.fi