Banner Before Header

Cristiano Ronaldo puuttui – Manchester Unitedin vaikeudet jatkuivat, nihkeä voitto

FA Cupin kolmas kierros saatiin päätökseen maanantaina, kun Manchester United voitti kotikentällään Aston Villan 1–0.

Scott McTominay puski ottelun ainoan maalin 8. minuutilla.

Voitosta huolimatta Unitedin vaikea kausi jatkui tahmeasti, sillä kotijoukkue ei kyennyt juurikaan kontrolloimaan peliä.

Kotijoukkueen kokoonpanosta puuttui muun muassa Cristiano Ronaldo, joka kärsi päävalmentaja Ralf Rangnickin mukaan pienestä vammasta.

Villa oli toisen jakson alussa tulla tasoihin, mutta Danny Ingsin lähietäisyydeltä viimeistelemä maali hylättiin pitkän Var-tarkastelun jälkeen.

Ollie Watkins laittoi pallon 59. minuutilla verkkoon, mutta tämä vierasjoukkueen osuma liputettiin paitsioksi.

Villa hallitsi pitkän pätkän toista jaksoa. Bensa tankissa hupeni kuitenkin ottelun loppuhetkillä, ja heikosti esiintynyt United ei enää viimeisellä kymmenminuuttisella kokenut isompia vaaran paikkoja.

Englannin cup jatkuu 4.-7. helmikuuta. Mukana on vielä 32 joukkuetta – niiden joukossa viikonloppuna Championshipin Readingin lyönyt 6. sarjatason Kidderminster Harriers sekä Arsenalin kaatanut takavuosien jätti, Championshipissa nykyään pelaava Nottingham Forest.